Gong koncert v Klariskách

Gong koncert v Klariskách

02.06.2017 18:00
Koncertná sieň Klarisky, Klariská, 811 03 Bratislava

Gong koncert v Klariskách - relaxačno-meditačný koncert pre Zem
2. jún 2017 o 18.00-19.30
Koncertná sieň Klarisky, Bratislava (vstup z Farskej ulice).


Majstri gongu vás pozývajú si vychutnať koncert s majestátnymi Gongami v nádherných a akusticky úžasných priestoroch Klarisiek:
transformačný zážitok hudobného mystéria, spojenie Matky Cosmo Gong a mystických akordov s archaickými a modernými nájstrojmi spolu s ľudským hlasom.

Kombinácia alfa a omega hudby - Stav „tu a teraz“ - Pokoj a spojenie prostredníctvom zvuku

Tento koncert je venovaný Matke Zemi, uctením si božskej krajiny v ktorej žijeme a dýchame, prinášajúc pocit mieru a pokoja so Zemou prostredníctvom zvuku. Zámerom podujatí hudobného zoskupenia Tone of Life je podporovať kvantovú zmenu vedomia poslucháčov a navodenie stavu jednoty.
Každý koncert je venovaný svetovému mieru.

Účinkujú majstri gongu
Tone of Life
Tom Soltron (Poľsko)

Tom pracuje s Gongami, spievajúcimi misami a starovekými inštrumentami, aby mohol priniesť nové spôsoby a techniky ako pomáhať ľuďom prostredníctvom liečivého potenciálu zvuku. Je autorom masáže so spievajúcimi misami vo vode a kolekcie Maitreyských Gongov za mier a Gongov 4 elementov, ktoré sa používajú pri terapiách zvukom. Tom sprevádza koncerty meditatívnej a trance hudby používaním Gongov, hlasu a inštrumentov “z inej časti vesmíru". Nahral niekoľko CD s muzikantmi z celého sveta na základe Solfeggio frekvencií.

Abby del Sol (Argentína)
Abby používa šamanské techniky s bubnami, archaickými násjtromi v spojení s jej nádherným hlasom, prostredníctvom ktorých  pomáha ľudom spojiť sa opäť so svojimi srdcami a potrebami. Vyrástla v argentínskych Andách a jej zásluhou sa učenie o Gongu rozmohlo do južnej Ameriky (Argentína, Chile, Uruguaj)

Vlna života
Andrea Bajnoková a Eva Ružovičová (Slovensko)
Organizátorky Gong koncertu a hráčky na Gong. Pravidelne organizujú cesty zvukom s Gongom - Gong kúpeľ- v Bratislave a iných mestách na Slovensku a v Českej republike.


Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

  • Voľné sedenie
    Cena
    25,00 €
    Nie je v predaji

Odporúčané

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Detail podujatia
Štúdio L+S
Divadlo

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Detail podujatia
LORD OF THE DANCE 2024
Show

LORD OF THE DANCE 2024

3.6.2024 a 4.6.2024
Bratislava, Košice
Detail podujatia