Rock for people Winter 2018 - ZRUŠENÉ

Rock for people Winter 2018 - ZRUŠENÉ

02.03.2018 16:30
Refinery Gallery, Vlčie hrdlo, 821 07 Ružinov

PODUJATIE JE ZRUŠENÉ.

Máme pre vás vianočné prekvapenie!

Festival ROCK FOR PEOPLE prichádza so žhavou novinkou. Za svojimi fanúšikmi sa vydá na sklonku zimy do Bratislavy, aby ju rozohrial ostrým punkom, vtipným crossoverom alebo energiou a sex-apealom mladých amerických rockových bábik. Prvotriednu rockovú nakladačku predvedú nemeckí Beatsteaks, kapela, ktorá dokázala už pred rokmi celému svetu, že punk je univerzálny životný postoj, bez ohľadu na domovskú adresu. Mladí britskí IDLES punku vracajú priamočiarú energiu, údernosť, skutočnú naštvanosť, sociálnu citlivosť, chuť a odvahu zastať sa outsiderov. Rakúski Kontrust zase svoj nadupaný crossover miešajú z nu-metalu, rapu, balkánskych i stredoeurópskych ingrediencií s prísadou irónie, humoru a sarkazmu. Rebelskí The King Blues s frontmanom Johnym "Itchem" Foxom prídu z Veľkej Británie a rozohrejú ROCK FOR PEOPLE WINTER originálnou zmesou ska, punku, folku, ale aj trip hopu alebo tradičného britského storytellingu. Prekvapením určite budú Doll Skin, kapela mladých Američaniek, ktorá má veľmi dobre našlapnuté do sveta a nad ich priamočiarým rockom si vzal patronát legendárny David Ellefson, basgitarista kapely Megadeth.

* Kombo vstupenka: Rock for People 2018 + Rock for people Winter Bratislava (cena vstupenky sa bude zvyšovať).

Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Recommended

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Event detail
Havasi Symphonic
Concert

Havasi Symphonic

December 2024
Bratislava, Košice
Event detail
Štúdio L+S
Theatre

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Event detail
FABRIQ MMA 5
Sport

FABRIQ MMA 5

15.06.2024 18:00
Športová hala Milénium, Jiráskova 2317, 940 02 Nové Zámky
Event detail