Koncert klasickej hudby – Mladí sú zákon

Koncert klasickej hudby – Mladí sú zákon

04.06.2017 17:00
Kultúrne a komuninté centrum ZORA, Okružná 1, 82104 Bratislava

Koncert klasickej hudby:
Mladí sú zákon (Alen Petráš a Matej Marjanović)


Príjemné prostredie v ktorom sa nachádza Kultúrne a komunitné centrum ZORA, v pokojnej štvrti medzi rodinnými domami v bratislavskej mestskej časti Ružinov, miestna časť Trnávka bola inšpiráciou pre organizovanie klasických koncertov v tomto bývalom kine. V diskusii so študentmi VŠMU a žiakmi hudobného konzervatória v Bratislave sme zistili, že je veľmi málo miesta a ešte menej príležitostí kde sa títo umelci počas svojho štúdia môžu prezentovať. Z toho vznikla idea realizácie tohto a budúcich koncertov klasickej hudby v KKC Zora. Plánujeme usporiadať koncerty pravidelne, raz alebo dvakrát v mesiaci. Budeme sa snažiť aby sme koncerty spestrili zvukovým spektrom rôznych nástrojov, na ktorých sa predstavia študenti a žiaci hudobných škôl. 

Tento cyklus koncertov sme pomenovali Mladí sú zákon, lebo veríme, že sa raz z našich hostí niekto stane svetovým virtuózom.

Organizácia koncertov patrí KKC Zora, ktorú vedie ako producent Lukáš Kunst a Mladí sú zákon, ktorých vedie Janko Tomek.

Tešíme sa na Vás na koncerte v nedeľu 4. júna v KKC Zora, kde sa predstavia . Alen Petráš - gitara a Matej Marjanović - akordeón
Obaja naši hostia sa na Vás veľmi tešia. 

Vstupné:
4€ predpredaj
5€ na mieste


Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

  • Sedenie
    Price
    4.00 €
    Not in sale

Recommended

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Event detail
Havasi Symphonic
Concert

Havasi Symphonic

December 2024
Bratislava, Košice
Event detail
Štúdio L+S
Theatre

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Event detail
FABRIQ MMA 5
Sport

FABRIQ MMA 5

15.06.2024 18:00
Športová hala Milénium, Jiráskova 2317, 940 02 Nové Zámky
Event detail