Trvalý pracovný pomer - divadlo DEMOscéna

Trvalý pracovný pomer - divadlo DEMOscéna

19.04.2017 19:00
Kultúrne a komuninté centrum ZORA, Okružná 1, 82104 Bratislava

"Inscenácia Trvalý pracovný pomer je príbehom jedného pracovného kolektívu. Je tragikomickou diagnózou jeho kultúrnych a morálnych zlozvykov a zároveň hľadaním vlastnej tváre uprostred sveta psychologicko-pracovnej manipulácie.

Réžia: Jakub Kňažko
Scenár: Daniel Domorák

Hrajú:
Táňa - Lenka Kovačiková
Jaro - Dominik Smažák
Hella - Dorotka Vášáryová
Stano - Daniel Domorák
Zdena - Dominika Kostecká
Vlado - Peter Darkin
žena - Zuzka Polakovičová
muž - Jakub Baňovič

Poďakovanie za vznik inscenácie patrí kultúrnemu centru Malý Berlín a taktiež čarodejníkovi so zlatým kufríkom, Andrejovi Michalcovi, ktorý sa zjaví vždy, keď technika začne víťaziť nad človekom.

Divadlo DEMOscéna
Divadlo DEMOscéna je amatérskym autorským divadelným súborom pochádzajúcim z Trnavy, ktoré združuje mladých ľudí najrôznejších povolaní a študentov takmer všetkých možných odborov (okrem divadla), ktorí nevedia, ako tráviť voľný čas. Snažia sa spolu vytvoriť nejakú srandu s posolstvom a keďže ide zväčša o exhibicionistov, ukazujú túto srandu aj iným ľuďom, ktorí takisto nevedia, ako tráviť voľný čas. Je síce pravda, že tieto skupiny ľudí nie sú veľmi početné a navyše nemajú ani svoj domov, no napriek tomu funguje takýto systém kolektívnej zábavy, ktorý si hovorí DEMOscéna, už takmer štyri roky, má za sebou vytvorenie cca. štyroch autorských inscenácií a má odhodlanie snažiť sa aj naďalej."



Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Trvalý pracovný pomer - divadlo DEMOscéna
  • Sedenie
    Price
    3.00 €
    Not in sale

Recommended

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Event detail
Havasi Symphonic
Concert

Havasi Symphonic

December 2024
Bratislava, Košice
Event detail
Štúdio L+S
Theatre

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Event detail
FABRIQ MMA 5
Sport

FABRIQ MMA 5

15.06.2024 18:00
Športová hala Milénium, Jiráskova 2317, 940 02 Nové Zámky
Event detail