ROCK POD KAMEŇOM 20.-22.7.2023 - TROJDŇOVÁ VSTUPENKA
ROCK POD KAMEŇOM 20.-22.7.2023 - TROJDŇOVÁ VSTUPENKA

ROCK POD KAMEŇOM 20.-22.7.2023 - TROJDŇOVÁ VSTUPENKA

20. 7. 2023 od 15:00 - do 23. 7. 2023 00:15
Amfiteáter, Snina

ROCK POD KAMEŇOM: Pripojte sa k oslave dvadsiatych narodenín!

V júli náš čaká veľká hudobná lahôdka! Festival ROCK POD KAMEŇOM oslavuje svoje 20 narodeniny. Festival, ktorý je viac než iba súbor koncertov, prichádza s novinkami a nabitým programom, ktorý premení dve pódia na epicentrum hudobnej extázy.

ROCK POD KAMEŇOM je viac než len festival - je to oslava hudby, kultúry a zábavy, ktorá trvá už dve desaťročia. Tešíme sa, že s nami oslávite toto výnimočné jubileum!

Po ročnej prestávke sa festival vracia do svojho prirodzeného domova - do Sniny. Zavedie vás do nádherného prostredia Sninských rybníkov, kde vám ponúkne mix skvelej hudby a energie. To všetko podkreslené symfóniou zvukov vďaka bohatej palete programov na hlavnom pódiu, Špeciálu pre Sninu, WARMUPu a elektrizujúcich vystúpení na druhom
pódiu. Jednou z noviniek tohtoročného ročníka festivalu je WARMUP, ktorý sa uskutoční 19. júla, a na ktorom vystúpia HEĽENINE OČI, NOVÁ DIMENZIA a SUPERSONIX.

Ako bonus, všetci držitelia vstupeniek na ROCK POD KAMEŇOM sa môžu WARMUPu zúčastniť zadarmo.

Ďalšou novinkou je druhé pódium, na ktorom sa predstaví 11 interpretov: LUNATIC GODS, EUFORY, THE MINORITY BAND, GLOOM, EAGLE HAS LANDED, VADIM POLKE BLAVY, PERVERSITY, PATRIARCHA, THE LEGENDS, ARILADE a IRON MAIDEN REVIVAL.

Program festivalu vám ponúka všetko, čo si len dokážete predstaviť! Od klasického rocku po metalové hity, od domácich hviezd až po svetoznáme kapely - ROCK POD KAMEŇOM vám prináša žánrovú pestrosť, ktorú si zamilujú všetci fanúšikovia skvelej hudby.

Jedným z headlinerov tohtoročného festivalu je KREATOR - nemecká thrash metalová legenda, ktorá už viac ako 30 rokov oslavuje úspechy na celom svete. Ďalším zvučným menom na festivale je DANIEL LANDA - jeden z najvýraznejších českých interpretov, ktorý svojou energickou hudbou, silnými textami a skvelými vystúpeniami zaručene uchváti
každého diváka. Tešiť sa môžete aj na PAIN - švédsky industrial metalový projekt založený Peterom Tägtgrenom, ktorý patrí medzi najvýraznejšie predstaviteľov industrial metalu a elektronickej hudby. V rámci vystúpení sa môžete tešiť aj na zaujímavý hudobný projekt z Poľska ME AND THAT MAN, ktorého zakladateľom je známy spevák Nergal známy z
black metalovej skupiny Behemoth. O dobrú náladu sa na hlavnom pódiu postarajú aj TOMÁŠ KLUS, HORKÝŽE SLÍŽE, INEKAFE, ALKEHOL, COCOTTE MINUTE, KARPINA, Törr, The Now, Checkpoint, Lera, Mofokiller, Breaking the Tarot.

Festival uctieva svoje korene a tradície, a preto pripravil na záver, 22. júla, špeciálny program venovaný mestu Snina. Okrem rockovej a metalovej hudby sa môžete tešiť aj na
folklórne a alternatívne vystúpenia, ktoré podčiarkujú pestrosť a bohatstvo kultúry našej krajiny. V rámci tohto programu sa predstavia FILIP JANČÍK, ICONITO, RUSNACK´S, ČENDEŠ a domáci FS ŠIŇAVA.

Pozývame vás na túto oslavu, na ktorú nikdy nezabudnete! Tešíme sa na vás v Snine, kde prežijeme spoločne nezabudnuteľné chvíle plné hudby, zábavy a priateľstva.

Tešíme sa na Vás na 20. ročníku festivalu ROCK POD KAMEŇOM v Snine!

 

PROGRAM: 



Informácie ku vstupenkám:
Deti do 10 rokov v sprievode dospelej osoby majú vstup zadarmo. V prípade vyžiadania je potrebné doložiť doklad o veku dieťaťa.  
Deti od 10 do 14 rokov majú zľavu vo výške  50 %  z aktuálnej ceny na mieste. V prípade vyžiadania je potrebné predložiť doklad o veku dieťaťa. Túto zľavu je možné uplatniť iba na mieste.
ZŤP  zľavy sa neuplatňujú.
ZŤP S vozíčkari a ich sprievod majú zľavu vo výške 50 % z aktuálnej ceny na mieste. Túto zľavu je možné uplatniť iba na mieste. Platný preukaz ZŤP-S,  v ktorom sa definuje, že osoba potrebuje mať so sebou sprievodcu, je potrebné na vyzvanie predložiť. Samostatný vstup do areálu pre sprievodcov nie je možný.

Brány amfiteátra sa otvárajú 20. 7. 2023 o 14:00 hod.

20. 7. 2023 od 15:00 - do 23. 7. 2023 00:15

 

 

 


Predpredaj.sk vám um ožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Odporúčané

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Detail podujatia
Štúdio L+S
Divadlo

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Detail podujatia
Fight Night Challenge 6
Šport

Fight Night Challenge 6

20.04.2024 18:00
TIPOS Aréna - Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava
Detail podujatia