Omega 55 Bratislava 2018
Omega 55 Bratislava 2018

Omega 55 Bratislava 2018

20.12.2018 19:00
NTC aréna, Príkopova 6, 831 03 Bratislava

20.december 2018  OMEGA 55 Bratislava

Legendárna rocková skupina Omega je žijúcou históriou už 55 rokov.
Jej členovia za ten čas mnohých presvedčili, že v hudobnom živote zastávajú skutočne zvláštne miesto.
Omega bola titulovaná už rôznymi prívlastkami, ale zatiaľ nik nevie presne, čo je ich tajomstvom…tajomstvom ich 55 ročnej existencie…

Ich piesne sú známe viacerým generáciám. Kapela hrala v kultúrnych domoch, kluboch, športových halách.
Neskôr na štadiónoch, ale aj v chrámoch. Ich snaha o dokonalosť sa stala navždy prítomnou a atmosféra na ich koncertoch je rovnako úžasná ako pred desiatkami rokov.
Rockovú hudbu sa im podarilo posunuť v čase, do inej dimenzie…

Nie je prekvapením, že v roku 2017 odohrali turné v špičkovej forme po celej Európe - aj v našej krajine.
Pre veľký záujem fanúšikov legendárna skupina Omega vystúpi v Bratislave 20. decembra 2018 v NTC, kde si obecentstvo počas slávnostného koncertu, bude môcť vypočuť všetky hity kapely, ktoré sú zároveň aj sumárom jedného životného veľdiela.

V predstavení môžete aj tentokrát očakávať fantastické novinky, ktoré zatiaľ nech ostanú tajomstvom, rovnako ako identita zahraničných hosťujúcich umelcov zo sveta rockovej hudby.
Hudba, ktorú budete môcť počuť, nebude  len esenciou 55 rokov životnej tvorby, ale najmä zo srdca vyžarujúcim, podmanivým, rockovým koncertom.

Predkapela: Wasted Strings
Wasted Strings je slovenská, ženská rocková skupina. Pätica talentovaných hudobníčok s vášňou tvorí vlastnú hudbu a píšu svoje texty. Ich pieseň s názvom Take it all je možné počuť aj v slovenskom filme, ktorý mal tento rok premiéru v kinách.

Otvorenie brán: 17.00hod.
Pozor! Ceny vstupeniek sa budú postupne zvyšovať.

VIP Vstupenka (tribúna A lóže) obsahuje:
Miesto na sedenie vo VIP sektore
Vstup na VIP recepciu
Alko a nealkoholické nápoje bez obmedzenia
Teplý a studený bufet, pred, počas a po koncerte
Fotenie a After Party s Omegou

ZŤP/ vozičkár je potrebné si zakúpiť vstupenku v hodnote 0€ do sektoru vozičkári.
Doprovod vozičkára je potrebné si zakúpiť vstupenku v hodnote 19€ do sektoru doprovod vozičkár.

NA MIESTE PRED PODUJATÍM JE POTREBNÉ PREDLOŽIŤ PREUKAZ ZŤP.

Ďalšie zľavy sa neposkytujú.

HU: 2018 December 20. Karácsony Pozsony Az Omega 55. születésnapja

Az Omega valami különlegessel szeretné emlékezetessé kellene tenni az 55. évfordulót. Néhány évvel ezelőtt X-bolygó néven kezdtek új dalok komponálásába. Akkor egy klasszikus irányt véve készült el a Szimfónia és a Rapszódia, majd a templomi környezetbe írt Omega Oratórium. Ezek sikere adta az ötletet a tervezett Testamentumhoz. 2016-ban a magyar és kelete európai mozgalmak emlékének szentelve a már készülő anyagból leválasztva egy 60 éves megemlékező koncertet terveztek a kor hangulatát tükröző Mementó Szoborparkba. Sajnos nem sikerült az engedélyeket megszerezni, de a csapat úgy döntött, hogy az évfordulóra ebből az anyagból és a volt kelete európai legnagyobb együttesekkel közösen elkészítik a „Volt egyszer egy Vadkelet” albumot, amit ezekben az országokban játszani fognak. Ennek első állomása a budapesti Aréna koncert.

Az Omega velünk élő történelem. 55 éve bizonyítják újra és újra, hogy különleges helyet foglalnak el zenei életünkben. Minden jelzőt elmondtak már az Omegáról, mégsem tudjuk pontosan, mi a titok, van-e egyáltalán?

A dalokat ismerik a szüleink és a gyermekeink is. A szövegek bravúrjait talán nem is értjük igazán, mégis belénk ivódott minden az évtizedek során. Játszottak kultúrházakban és klubokban, sportcsarnokokban és domboldalakon, majd stadionokban és templomokban. A tökéletességre való törekvés állandósult, a koncertek hangulata ugyanúgy rabul ejt, mint évtizedekkel korábban. Sejtelmes hangok, dübörgő forték, feszes tempók és monumentális dallamívek váltogatják egymást. A hangszerelés klasszikussá nemesedett, az 50 éves dal ugyanolyan elementárisan szól, mint a legújabb.

A rockzenét többször más dimenzióba helyezték, megszámlálhatatlan rekordot és elsőséget tartanak, ha számít bármelyik is a közönség szeretetéhez képest. Az Omega mára egy életérzéssé vált, szinte észrevétlenül. A Fan Club buszokat szervez akár 1000 km-re is, mert sokaknak újra és újra látni és hallani kell a csodát, ami úgy tűnik megismételhető. Nemrég a prágai Károly hídon Omega pólós németek és lengyelek köszöntöttek magyar rajongókat, mindezt csehek bámulták mosolyogva. A zene összeköt, ahogy mondani szokták, sőt hitet ad.

Nem meglepő, hogy 2017-ben is bombaformában játszották végig a turnét Berlintől Prágáig, Baseltől Brassóig. Nekünk természetes, de pl. Varsóban kevésbé, hogy mindenhol magyarul énekelnek, így fogadták el őket Európa-szerte. Az Omega nemzeti ereklye, csak nem tudunk róla. Itthonról nehéz elképzelni, hogy milyen szeretet és tisztelet övezi az együttest határon túl és messze külföldön.

December 20-án az NTC-ben slágerek tucatjait felvonultató ünnepi koncert egyben a páratlan pályafutást is összegzi. A látványban ezúttal is fantasztikus újdonságok lesznek, ami maradjon meglepetés, akárcsak a vendégek, pályatársak személye. A zene nem csak 55 év eszenciája lesz, hanem egy szívből szólóan sugárzó, magával ragadó rock koncert.


Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť na obyčajný kancelársky papier. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Omega 55 Bratislava 2018
 • VIP státie
  Cena
  39,00 €
  Vypredané
 • Státie
  Cena
  29,00 €
  Nie je v predaji
 • Doprovod vozičkára
  Cena
  19,00 €
  Nie je v predaji
 • Vozičkári
  Cena
  0,00 €
  Nie je v predaji
 • Tribúna B
  Cena
  49,00 €
  Nie je v predaji
 • Tribúna B lóže
  Cena
  59,00 €
  Nie je v predaji
 • Tribúna C
  Cena
  49,00 €
  Nie je v predaji
 • Tribúna A
  Cena
  59,00 €
  Nie je v predaji
 • Tribúna A lóže - VIP vstupenka
  Cena
  190,00 €
  Nie je v predaji

Odporúčané