Muzikál PREKLIATIE - ZRUŠENÉ

Muzikál PREKLIATIE - ZRUŠENÉ

2018
Slovensko

Život je ako šachovnica, na ktorej sa pohybujeme my. Biele a čierne figúrky. Ale čie sú to ruky, ktoré figúrkami ťahajú...

V živote každého jednotlivca pôsobia dve sily: požehnania a kliatby. Jedna sila je prospešná, druhá škodlivá. Za jednou stojí anjel – dobro – nádej – láska a za tou druhou diabol – zlo – beznádej – pokušenie a smrť. Kým najčistejším prejavom prvej sily je láska, tak dôsledkom kliatby často býva smrť.

Predstavenie PREKLIATIE je moderná hudobno-tanečná feéria s prvkami muzikálu, ktorej nosnými piliermi sú spev, tanec, ale hlavne emóciami a virtuozitou nabitá hudba v bravúrnej interpretácii Cigánskych Diablov. Predstavenie chce originálnym umeleckým pohľadom poukázať na silu lásky, ale i nepriazne osudu. A taktiež na nezmyselné spoločenské predsudky, ktoré často láske bránia.

Originalita projektu spočíva v tom, že je koncipovaný tak, aby svojou skladbu oslovil takmer všetky vekové kategórie a to doma i v zahraničí. Nosná myšlienka príbehu spočíva v nekonečnom súboji dobra a zla, čierneho a bieleho, lásky a nenávisti, života a smrti.

Keďže súčasné umelecké tendencie smerujú k tomu, aby okrem obsahu a istej umeleckej výpovede program spĺňal aj určité vizuálne kritériá, či už v rámci kostýmov, scénografie, projekcie, svetelných ale aj zvukových a rôznych iných javiskových efektov, bude táto celovečerná show tiež pastvou pre oči i uši.


Réžia:
Jaroslav Moravčík

Hudba:
Ernest Šarközi

Texty:
Ernest Šarközi
Emil Hasala

Obsadenie:
Matka Silvia: Silvia Šarköziová
Cigánka Pavlína: Vanessa Šarköziová
Cigán Rajko: Marcel Dragúň, David Árva
Diabol: Karol Csino, David Árva
Hostiteľka: Klára Mockovčiaková
Orchester: Cigánski Diabli

Hlavní tanečníci:
Alegorická postava Láska: Viktória Pažitná
Alegorická postava Diabol: Ivan Martiš
Spoluúčinkuje: tanečná skupina Atašé Jara Moravčíka


Pamätnú mincu Cigánski Diabli si môžete zakúpiť www.ipark.sk.


Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie. 

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť na obyčajný kancelársky papier. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Odporúčané

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Detail podujatia
Štúdio L+S
Divadlo

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Detail podujatia
Fight Night Challenge 6
Šport

Fight Night Challenge 6

20.04.2024 18:00
TIPOS Aréna - Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava
Detail podujatia
FABRIQ MMA 5
Šport

FABRIQ MMA 5

15.06.2024 18:00
Športová hala Milénium, Jiráskova 2317, 940 02 Nové Zámky
Detail podujatia