OLDIES PARTY RÁDIA VLNA S HOSŤOM VAŠOM PATEJDLOM

OLDIES PARTY RÁDIA VLNA S HOSŤOM VAŠOM PATEJDLOM

Máj 2017
Bratislava, Košice, Žilina

Oldies párty Rádia Vlna so špeciálnym hosťom - VAŠOM PATEJDLOM prichádza už v máji do troch slovenských miest!
Chceli by ste stretnúť naživo spevácku hviezdu Vaša Patejdla a zatancovať si na jeho najväčšie hity? Máte jedinečnú možnosť!

Rádio Vlna má pre vás tri jedinečné Oldies párty. O tú najlepšiu tanečnú zábavu sa postará DJ Peter Hurajt a programom vás budú sprevádzať moderátori Martin Chynoranský a Barbora Rakovská. Exkluzívny hosť večera Vašo Patejdl zaspieva svoje najväčšie hity! Napríklad Ak nie si moja, Mopedová, Voňavky dievčat, Kamarátka nádej a iné...

Zoberte svojich priateľov a pripravte sa na poriadnu dávku tých najväčších oldies hitov! Tešíme sa na Vás.

12.5.2017 - Bratislava, Refinery Gallery
19.5.2017 - Košice, Spoločenský pavilón
20.5.2017 - Žilina, Event House

Vašo Patejdl je jedným z najvýznamnejších predstaviteľov našej scény pop music od osemdesiatych rokov. Ako autor, interpret, spevák, inštrumentalista a producent spolupracoval s väčšinou osobností slovenskej a českej populárnej hudby uplynulých troch dekád. Je autorom mnohých hitov a jeho tvorba je ovplyvnená nielen klavírom ako hudobným nástrojom, s ktorým najviac pracuje, ale najmä skutočnosťou, že na rozdiel od väčšiny svojich autorských kolegov, má najvyššie hudobné vzdelanie. Výnimočne teda nejde o insitného tvorcu, ale o erudovaného skladateľa a jedného z posledných žiakov kompozičnej triedy Alexandra Moyzesa na VŠMU. Je taktiež autorom viacerých muzikálov, filmových soundtrackov, scénickej hudby a je zároveň zakladateľom skupiny Elán.


PREDAJ NA MIESTE NEBUDE MOŽNÝ. VSTUPENKY JE MOŽNÉ ZAKÚPIŤ LEN V PREDPREDAJI.


Zľavy: bez nároku na zľavu

Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Recommended

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Event detail
Havasi Symphonic
Concert

Havasi Symphonic

December 2024
Bratislava, Košice
Event detail
Štúdio L+S
Theatre

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Event detail
FABRIQ MMA 5
Sport

FABRIQ MMA 5

15.06.2024 18:00
Športová hala Milénium, Jiráskova 2317, 940 02 Nové Zámky
Event detail