Vianočné turné MÁRIA ČÍROVÁ & ROBO OPATOVSKÝ

Vianočné turné MÁRIA ČÍROVÁ & ROBO OPATOVSKÝ

December 2017
Slovensko

Vianočné turné MÁRIA ČÍROVÁ & ROBO OPATOVSKÝ

Mária Čírová
– speváčka, skladateľka, klavíristka, spieva a hudbe sa venuje už od detstva. V roku 2008 vyhrala autorskú súťaž Coca-Cola PopStar. Na konte má veľa hitov, medzi najznámejšie patria Búrka, Chýbaš, Kto vie a v súčastnosti valcuje slovenský rádioéter hitom Unikát. Na Vianočnom turné zaspieva svoje naj hity, skladby z minuloročného Vianočného albumu a niekoľko duetov s Robom. Nebude chýbať ani ich úspešný minuloročný hit „Vianoce“.

Robo Opatovský – spevák a skladateľ patrí už 20 rokov k úspešným stáliciam na slovenskej hudobnej scéne. Na svojom konte má niekoľko albumov a množstvo hitov (Natália, Prší, Prílev energie, Niečo máš, Hovorila po španielsky atď.) ktoré oslovujú takmer všetky vekové kategórie. Na Vianočnom turné zaspieva hity zo svojich dvoch platinou ocenených Vianočných albumov (Vianočná pošta, Čas sviečok, Dieťa spí, Na vločkách), ale aj úplne nové skladby z najnovšieho albumu Vianočné duetá.

Vstupenky sa v deň konania koncertu predávajú iba na mieste konania koncertu.


Zľavy: bez nároku na zľavu

Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie. 

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť na obyčajný kancelársky papier. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Recommended

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Event detail
Havasi Symphonic
Concert

Havasi Symphonic

December 2024
Bratislava, Košice
Event detail
Štúdio L+S
Theatre

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Event detail
FABRIQ MMA 5
Sport

FABRIQ MMA 5

15.06.2024 18:00
Športová hala Milénium, Jiráskova 2317, 940 02 Nové Zámky
Event detail