CAR AT TUNING PARTY XIV

CAR AT TUNING PARTY XIV

16.6. - 18.6. 2017, od 12:00
Letisko Piešťany, Žilinská cesta 597/81, 921 01 Piešťany


CAR AT TUNING PARTY XIV
16. – 18. jún 2017
letisko Piešťany


CAR AT TUNING PARTY  v úplne novom prevedení, formáte a štýle!
Ešte lepší, ešte vytunovanejší, s množstvom vychytávok a inovácii, s najlepším sprievodným programom, hip-hop hviezdami, EDM stage-om, súťažou Miss Carat Tuning a hviezdami rádia EUROPA 2!

Festival CAR AT TUNING PARTY otvára tradične letnú festivalovú sezónu aj v roku 2017. CAR AT TUNING PARTY je spojenie motorizmu, športu, hudby, tanca, fashion a nekonečnej zábavy. Voľné šprinty, drift taxi, množstvo motoristických atrakcií, profesionálne preteky na medzinárodnej úrovni, najlepšie a najvytunovanejšie autá a najkrajšie ženy - to sú hlavné znaky CAR AT TUNING PARTY!

Pre účastníkov sa brány piešťanského letiska otvárajú 16. júna o 12:00 hod. Majitelia platných vodičských preukazov si môžu počas voľných šprintov vyskúšať šprintérsku trať, výkonnosť svojich áut a svoje šoférske schopnosti.

Večerný festivalový program bude opäť plný najzvučnejších mien hip-hopovej scény, sexy finalistky Miss Carat Tuning zabojujú o prestížny titul najkrajšej reprezentantky motošportu na Slovensku a celou párty Vás budú sprevádzať hviezdy rádia EUROPA 2.

Sobotný deň bude patriť predovšetkým fanúšikom motorizmu. Priamo na zraze prebehne niekoľko pretekov a zaujímavých súťaží. Medzi najväčšie atrakcie patrí určite slovenský šprintérsky šampionát SAMŠ, ktorý z roka na rok predstavuje fantastické autá, excelentné výkony a neuveriteľné časy pretekárov. Po prvýkrát na CaTP predstavíme nový koncept WESTLAKE drift cup! Nadupaný trojdňový pretek pre kategórie PRO, SEMI PRO a  Street v spolupráci s CZECH DRIFT SERIES sú zárukou súťaží a exibícií tých najlepších z radov profesionálov a nadšencov driftu. Adrenalínový moto-zážitok, ktorý sa oplatí vidieť na vlastné oči. Pre tých, ktorí preferujú audio tuning, je pripravená súťaž dB Drag, v ktorej sa meria hlasitosť stereo systémov v autách.
Kategória SHOW & SHINE patrí k najatraktívnejším súťažiam na CaTP, kde uvidíte tie najvytunovanejšie, najextravagantnejšie a najzaujímavejšie autá. O skvelú šou sa postarajú stuntrideri z MOTOTV SHOW, ktorí predvedú dychberúce akrobacie na motorkách.

Párty pokračuje aj v sobotu! Oslávime úspechy pretekárov a súťažiacich tým  najfantastickejším žúrom, skvelými koncertami a veľkolepou párty! A v noci sa pripravte na nočné drifty!

Najkrajšie autá, exkluzívne moto-vychytávky, absolútny tuning a extravagantné modely áut. K tomu krásne hostesky a množstvo sprievodných atrakcií, ktoré pre Vás organizátori pripravujú. Toto všetko a ešte oveľa viac na akcii roka!!! Tento rok končí CaTP až v nedeľu...vidíme sa…

Na ASTAGE budú počas 3 dní stáť Kontrafakt, Separ & DMS, MOMO, Indy & DJ Wich + LA4, Tafrob, L.U.Z.A., Slipo & Hajtkovič, Zverina, Shomi, Majself, Tono S. (Gramo Rokkaz), Mega M, DJ Vatra & Fantom & ORALNY SIGNAL BEATBOX Official, BonaParte & PALKY & DJ MikroMan!

Odohrá sa RFB 2017 - CzechoSlovakia Freestyle Battle, kde sa počas troch dní odohrá kvalifikácia, semifinále a aj finále top 8. Porotu vytvorí Zverina, Tafrob a Shomi, moderovať bude Trisky.

Na InDaClub Stage bude dunieť EDM, DUTURE HOUSE, TRANCE, TECHNO, DnB.Od piatka do nedele zamixujú Johnny de City, ANNDY, Lukas DaLoop, The Prophesy, Velkeveci, Katharzo, Pheelnox, Lucatino, Killecko, Shamell, Technic, Woodee, Michal Decit, Lucas Dear a Pufo so svojou show.



Viac info na www.carattuningparty.sk

Normálny vstup: 20,- Eur
ZŤP: 10 ,-
ZŤPS: 20,-
VIP: 100,-

Cena na mieste: 30,- Eur


Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

  • Voľné státie
    Cena
    20,00 €
    Nie je v predaji
  • VIP
    Cena
    100,00 €
    Nie je v predaji
  • ZŤP
    Cena
    10,00 €
    Nie je v predaji
  • ZŤP-S
    Cena
    20,00 €
    Nie je v predaji

Odporúčané

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Detail podujatia
Štúdio L+S
Divadlo

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Detail podujatia
Fight Night Challenge 6
Šport

Fight Night Challenge 6

20.04.2024 18:00
TIPOS Aréna - Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava
Detail podujatia