MEGAFINÁLE ROCKOVEJ MATURITY - Garage Awards 2016

MEGAFINÁLE ROCKOVEJ MATURITY - Garage Awards 2016

25.11. - 26.11.2016
Majestic Music Club & Randal Club, Karpatská 2, 811 05 Bratislava

MEGAFINÁLE ROCKOVEJ MATURITY - Garage Awards 2016 je slávnosťou slovenskej hudby a vyvrcholením už najväčšej slovenskej súťaže pôvodnej hudobnej tvorby kapiel s rockovým zameraním Rockovej maturity. Tentokrát budú dva finálové večery - a to zvlášť pre každú kategóriu. Pokiaľ v MMC budú prebiehať finálové koncertné súboje kapiel pod dohľadom poroty, tak v Randalle vystúpia so svojimi show niektoré z nepostupujúcich kapiel. Finálové večery moderuje Rasťo Očenáš, spíker rádia Rocková republika.

Piatok 25.11.2016 bude finálový večer venovaný kapelám kategórie POP & ROCK, kde ich vystúpenia bude hodnotiť porota v zložení: Zuzana Smatanová, Peter Bič, Braňo BEJZO Bajza, Vadim Bušovský a Juraj Kupec, rozšírená o mediálnu porotu a novinku ročníka: hlas fanúšikov. Takže aj Vaša účasť môže rozhodnúť o kapele ročníka 2016. Doteraz sú známi títo siedmy finalisti: Bullet Holes, Detox of a Pony, Diamond Flowers, Christmas, The Gang, Tusté Baletky a Collegium SDS, meno ôsmeho bude známe 18.10.2016 a bude víťazom fans hlasovania. Po ukončení nám prídu zahrať vlaňajší bronzoví The Rockefellas.

Sobota 26.11.2016 zaznie počas finálového večera tvrdý kovový zvuk kapiel kategórie HARD & HEAVY. Takisto rozšírenú porotu o mediálnu sekciu i divácke hlasovanie, reprezentujú od začiatku porotcovia: Peter SANCHEZ Saniga, Róbert JURY Jurányi, Juraj Kupec, Jimi Cimbala a Roland Grapow (ex-Helloween, Masterplan), zaskakujúci za Igora Belaja. Finálového súboja sa zúčastnia títo finalisti: FishFace, Friday Whiskey, Acid Force, Six Between, The LampionS, Legend Of The Submarine  , All Against Nothing . Svojím koncertom Vás potešia aj vlaňajší víťazi ASENTH

Sleduj pozorne www.rockovamaturita.sk a náš FB @rockovamaturita , tu sa čoskoro dozvieš aj presný line up v Randalle, a kopec noviniek a sprievodných podujatí k finalovému večeru.

VIP vstupenka zahŕňa: vlastný bar, sedenie na lógii MMC s porotcami a hosťami Rockovej maturity.

Vstupenka platí v rámci daného večera/ov do oboch klubov súčasne.
Dvojdňové vstupenky sú dostupné len v predpredaji. Na mieste podujatia budú dostupné len jednodňové vstupenky v cene 10€/osoba.

Cena sa bude postupne zvyšovať.



Zľavy:
ZŤP - 5€/osoba - predaj na mieste podujatia

Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Odporúčané

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Detail podujatia
Štúdio L+S
Divadlo

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Detail podujatia
FABRIQ MMA 5
Šport

FABRIQ MMA 5

15.06.2024 18:00
Športová hala Milénium, Jiráskova 2317, 940 02 Nové Zámky
Detail podujatia