Hudba bez bariér

Hudba bez bariér

14.04.2016 19:00
Incheba Expo Bratislava, Viedenská cesta 3 - 7, 851 01 Bratislava

Najväčšia benefícia jari HUDBA BEZ BARIÉR získala záštitu prezidenta Andreja Kisku
Stále viac osobností z rôznych oblastí spoločenského života sa v týchto dňoch pridáva k hnutiu HUDBA BEZ BARIÉR. Z podujatia, ktoré malo byť pôvodne jednorázovým koncertom množstva osobností sa pre veľký úspech a nadšené reakcie verejnosti organizátor rozhodol urobiť pravidelnú každoročnú benefíciu. K účinkujúcim nadchádzajúceho ročníka Hudby bez bariér pribúdajú ďalšie mená.   

Benefícia HUDBA BEZ BARIÉR spojí pre dobrú vec Daru Rolins, Celeste Buckingham, Kristínu, Polemic a ďalších!
Po vydarenom charitatívnom koncerte Klavír bez bariér, na ktorom koncom minulého roka vystúpili v unikátnom spojení iba na jediný večer virtuóz Jozef Hollý a jeho hosť Mária Čírová, prichádza pokračovanie úspešného  podujatia. Tentokrát ako benefičný hudobný večer plný hviezd – ešte väčší a monumentálnejší. Hudba opäť dokáže, že má moc rúcať bariéry medzi zdravými a telesne postihnutými už 14. apríla v bratislavskej Incheba Expo Aréne. 

Bariéry medzi zdravými a chorými zrúca Celeste Buckingham, Kristína i Polemic.
„Všetci sme na jednej lodi. Veľkosť človeka dokazujú činy, preto pomáhať iným len tak bez očakávaní a mať z toho radosť, je pre nás normálne. Človečina má byť na prvom mieste, tak to cítime,“ zhoduje sa jednohlasne Polemic, ktorý je jednou z hviezd aprílového hudobného programu. Vzťah najobľúbenejšej slovenskej SKA kapely k charitatívnym koncertom je vraj jasný ako supernova: „V duchu hesla: ,,Musíme si pomáhať´!" Nikto z nás nevie, kedy pomocnú ruku bude potrebovať.“ S občianskym združením Parasport24 Polemic spolupracoval už v minulosti. Pozvanie do programu Hudba bez bariér preto prijal bez zaváhania: „Organizátorov poznáme osobne. To, čo robia, má hlboký zmysel, preto radi priložíme ruku k dielu,“ dodávajú Polemici.        

Bariéry medzi zdravými a chorými chce rúcať svojou hudbou už i Dara Rolins!
Do programu pribudla a jednou z hlavných hviezd večera sa stala Dara Rolins. „Sme veľmi radi, že Dara prijala naše pozvanie a stala sa ďalšou tvárou vo veľkej plejáde hviezd, ktoré svojím umením podporujú činnosť nášho občianskeho združenia Parasport24,“ hovorí organizátor podujatia a šéf občianskeho združenia Miroslav Buľovský.
Benefičných podujatí je v dnešnej dobe veľmi veľa. Preto si úprimne vážime, že Dara dala dôveru práve nám a rozhodla sa podporiť vystúpením práve to naše,“ dodáva organizátor.

Rúcať bariéry priletí aj Vanda až z ďalekej Argentíny
Dara Rolins nie je jediným tohtotýždňovým prekvapením Hudby bez bariér. Organizátorovi sa podaril aj ďalší husársky kúsok – kvôli jeho benefícii priletí do Bratislavy tiež slovenská speváčka Vanda, žijúca dlhodobo v Argentíne. Na Slovensku koncertovala naposledy pred viac ako polrokom, preto sa už veľmi teší na svojich fanúšikov a posiela im špeciálny pozdrav z argentínskeho Santa Fe, kde aktuálne pripravuje svoj nový album.

Bariéry medzi zdravými a chorými chce rúcať aj prezident Andrej Kiska
„Úprimne sa tešíme, že naša komunita tých, ktorí chcú pomáhať hendikepovaným ľuďom a sociálne slabším rodinám, sa stále zväčšuje. Veľmi pekne ďakujem interpretom, ktorí sa pridávajú k nášmu koncertu. Hudba bez bariér je voľným pokračovaním minuloročnej benefície Klavír bez bariér. Radi sa posúvame vpred a vylepšujeme naše podujatia, preto budeme tentokrát vo väčšom priestore s väčším spektrom účinkujúcich. Aby sme rástli a aby sme mohli aj viac pomáhať,“ hovorí organizátor Hudby bez bariér, šéf OZ Parasport24 Miroslav Buľovský a vzápätí prezrádza:  „Sme stále silnejší aj vďaka našim skvelým partnerom, medzi ktorých pribudol aj Bratislavský samosprávny kraj. Veľké ďakujeme by sme radi poslali aj do Prezidentského paláca, keďže Hudbu bez bariér 2016 sa rozhodol svojou oficiálnou záštitou podporiť aj pán prezident Andrej Kiska. Ďakujeme!“

Slávnostný večer Hudba bez bariér sa bude konať pod taktovkou skúsenej režisérskej dvojice Martin Hudák a Peter Skaličan. Ako prezradili, návštevníkov večera budú okrem hlavných hviezd čakať aj ďalšie prekvapenia – bubnová šou v podaní Rytmika feat. Maribondo a špeciálna inštrumentálna šou nového slovenského hudobného objavu.  
Výťažok zo vstupného z koncertu Hudba bez bariér 2016 bude rozdaný počas letného charitatívneho cykloturné Parasport24 Tour (v minulosti pod názvom Cez Slovensko na bicykli), tým, ktorí to najviac potrebujú - hendikepovaným ľuďom, ktorých prostredníctvom podobných podujatí občianske združenie Parasport24 podporuje už dlhé roky.


ZŤP imobilní - vstup ZDARMA, individuálne usadenie pred pódiom. Z kapacitných dôvodov platí zvýhodnená ponuka vstupného iba imobilným osobám na vozíčku. V prípade záujmu kontaktujte info@predpredaj.sk.
Doprovod uhrádza plnú sumu vstupenky (v rámci miest v ponuke predpredaj.sk).

Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Odporúčané

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Detail podujatia
Štúdio L+S
Divadlo

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Detail podujatia
FABRIQ MMA 5
Šport

FABRIQ MMA 5

15.06.2024 18:00
Športová hala Milénium, Jiráskova 2317, 940 02 Nové Zámky
Detail podujatia