CAR AT TUNING PARTY XIII

CAR AT TUNING PARTY XIII

10.6. - 12.6. 2016, od 12:00 hod.
Letisko Piešťany a.s., Žilinská cesta 597/81, 921 01 Piešťany

Vstupenky sa budú dať zakúpiť aj na mieste podujatia.

Magický 13. ročník najväčšej, najlepšej, najzábavnejšej a naštýlovejšej letnej moto-akcie!
Festival CAR AT TUNING PARTY otvára tradične letnú festivalovú sezónu aj v roku 2016. CAR AT TUNING PARTY je spojenie motorizmu, športu, hudby, tanca, fashion a nekonečnej zábavy. Voľné šprinty, drift taxi, množsvo motoristických atrakcií, profesionálnych pretekov na medzinárodnej úrovni, najlepšie a najvytunovanejšie autá a najkrajšie ženy - to sú hlavné znaky CAR AT TUNING PARTY!

Pre účastníkov sa brány piešťanského letiska otvárajú 10. júna o 12:00 hod. Majitelia platných vodičských preukazov si môžu počas voľných šprintov vyskúšať šprintérsku trať a výkonnosť svojich áut a svoje šoférske schopnosti.

Večerný festivalový program bude opäť plný zvučných mien hip-hopovej scény. Chýbať nebude KONTRAFAKT, MOMO, ČISTYCHOV, ZVERINA, SHOMI, STRAPO, semifinále a finále RESTART FREESTYLE BATTLE a EDM scénu zastúpia známi DJ’s z IN DA CLUB STAGE. Sexy finalistky Miss Carat Tuning zabojujú o prestížny titul najkrajšej reprezentantky motošportu na Slovensku. A celou párty Vás budú sprevádzať hviezdy rádia EUROPA 2.

Sobotný deň bude patriť predovšetkým fanúšikom motorizmu. Priamo na zraze prebehne niekoľko pretekov a zaujímavých súťaží. Medzi najväčšie atrakcie patrí určite šampionát driférov a šprintérov. Akčné preteky a exibície tých najlepších z radov profesionálov sú zážitkom, ktorý sa oplatí vidieť na vlastné oči. Pre tých, ktorí preferujú audio tuning, je pripravená súťaž dB Drag, v ktorej sa meria hlasitosť stereo systémov v autách. Kategória Tuning Battle patrí k najatraktívnejším súťažiam na CaTP, kde uvidíte tie najvytunovanejšie, najextravagantnejšie a najzaujímavejšie autá. O skvelú šou sa postarajú stuntrideri z MOTOTV, ktorí predvedú dychberúce akrobacie na motorkách. Súčasťou CAR AT TUNING PARTY XIII bude aj prehliadka a súťaž historických automobilov FIVA WORLD RALLY SLOVENSKO s legendárnym pretekárom, 15. násobným majstrom sveta, Giacomom Agostinim.
A párty pokračuje aj v sobotu! Oslávime úspechy pretekárov a súťažiacich tým  najfantastickejším žúrom! A v noci sa pripravte na nočné drifty!

Najkrajšie autá, exkluzívne moto-vychytávky, absolútny tuning a extravagantné modely áut. K tomu krásne hostesky a množstvo sprievodných atrakcií, ktoré pre Vás organizátori pripravujú.Toto všetko a ešte oveľa viac na akcii roka!!! Tento rok končí CaTP až v nedeľu...vidíme sa…

Viac info na www.carattuningparty.sk.

Ceny vstupeniek:
Normálny vstup: 18,- Eur
ZŤP: 9 ,-
ZŤPS: 18,-
VIP: 100,-

Na mieste – 10. Jún – 12. Jún 2016
Normálny vstup: 20,- Eur
ZŤP: 10 ,-
ZŤPS: 20,-
VIP: 100,-

Klubové parkovisko - lístok je platný, ako aj vstupenka pre jednu osobu. Pokiaľ bude v aute viac ľudí, tí si môžu zakúpiť štandardný lístok.
PREDPREDAJ KLUBOVÝCH PARKOVÍSK JE UKONČENÝ.

Súťaž so štýlovým festivalom CAR AT TUNING PARTY XIII. Kúp si vstupenku na festival CAR AT TUNING PARTY XIII prostredníctvom stránky Predpredaj.sk a zaraď sa automaticky do žrebovania o päť balíčkov značkovej autokozmetiky v hodnote 60 Eur. Viac info o súťaži TU.


Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť na obyčajný kancelársky papier. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest

Odporúčané

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Detail podujatia
Štúdio L+S
Divadlo

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Detail podujatia
Fight Night Challenge 6
Šport

Fight Night Challenge 6

20.04.2024 18:00
TIPOS Aréna - Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava
Detail podujatia