[fjúžn] sounds: TiNG + Medial Banana & special [fjúžn] guest

[fjúžn] sounds: TiNG + Medial Banana & special [fjúžn] guest

21.04.2018 21:00
Majestic Music Club, Karpatská 2, 811 05Bratislava

 

Multikultúrny festival [fjúžn] prináša v spolupráci s Reggae Callin’ hudobný večer pre fanúšikov reggae, ska a spájania rôznych žánrov.

TiNG (USA/MEX/CZ)
Osemčlenná medzinárodná banda z Prahy kombinuje množstvo štýlov. Ich vlastný eklektický štýl, ktorý nazývajú “Praggamuffin” čerpá z reggae, ska, dancehallu, drum´n bassu, swingu, rocku a hip hopu.
Frontmaneom kapely je spevák a multiinštrumentalista MC Turner /USA/, ktorý po niekoľkých rokochl strávených na cestách (Jamajka, Island, Francúzsko) zakotvil v Českej republike. Spoločne s bratrom Millerom /USA/ a bubeníkom Omarom /MEX/ tvoria zvyšok kapely českí muzikanti. Za svoj debut kapela v roku 2013 získala ocenenie Anděl v žánri Ska & Reggae. Tretí album Alter Ego vyšiel v roku 2017 a priniesol žánrový posun do ska s náznakmi balkánu, ako aj vôbec prvýkrat spev bratov-hudobníkov v češtine.

Medial Banana (SK) & special [fjúžn] guest
Šesťčlenná kapela z Bratislavy sa vypracovala na post najznámejšej slovenskej reggae formácie so stále sa rozrastajúcou fanúšikovskou základňou. Medial Banana je taktiež vyhľadávaným interpretom veľkých festivalov ako Sziget, Pohoda, Outlook, Mighty Sounds, Overjam či Uprising. Ich najnovší album Inna Jamdown, nahrávaný na Jamajke, rezonoval aj v medzinárodnom kontexte. Počas koncertu kapela predstaví špeciálnu [fjúžn] spoluprácu


Podujatie sa koná v rámci 13. ročník festivalu [fjúžn], ktorý organizuje Nadácia Milana Šimečku.

Festival finančne podporili: Fond na podporu umenia, Acción Cultural Española, AC/E.


Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

  • Voľné státie
    Cena
    9,00 €
    Nie je v predaji

Odporúčané

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Detail podujatia
Štúdio L+S
Divadlo

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Detail podujatia
FABRIQ MMA 5
Šport

FABRIQ MMA 5

15.06.2024 18:00
Športová hala Milénium, Jiráskova 2317, 940 02 Nové Zámky
Detail podujatia