OLDIES PARTY RÁDIA VLNA S BEÁTOU DUBASOVOU

OLDIES PARTY RÁDIA VLNA S BEÁTOU DUBASOVOU

Máj 2018
Slovensko

Oldies párty Rádia Vlna so špeciálnym hosťom - BEÁTOU DUBASOVOU prichádzajú už v máji do štyroch slovenských miest!
Chceli by ste stretnúť naživo spevácku hviezdu Beátu Dubasovú a zatancovať si na jej najväčšie hity? Máte jedinečnú možnosť!

Rádio Vlna má pre vás štyri jedinečné Oldies párty. O tú najlepšiu tanečnú zábavu sa postará DJ Peter Hurajt a programom vás budú sprevádzať moderátori Dominika Dadíková a Martin Chynoranský. Exkluzívny hosť večera je Beáta Dubasová, ktorá zaspieva svoje najväčšie hity! Napríklad Sme také aké sme, Dievča z reklamy, Vráť mi tie hviezdy a iné... 

Zoberte svojich priateľov a pripravte sa na poriadnu dávku tých najväčších oldies hitov!
Tešíme sa na Vás. 

11.5.2018 - Vígľaš, The Grand Vígľaš****  
12.5.2018 - Bratislava, Refinery Gallery
18.5.2018 - Prešov, Encore the club
19.5.2018 - Žilina, Event House

Beáta Dubasová je známa interprétka hitov  Vráť mi tie hviezdy, Za dverami mojej izby, Sme také, aké sme, Účesy, Maznáčik, Dievča z reklamy, Šumienky z Polomu, Ten príbeh je preč, Cháp ma, 7 dní, Kým pri nás láska spáva… Profesionálne spieva od roku 1985. Má za sebou stovky sólových vystúpení na domácej aj zahraničnej hudobnej scéne ( Malta, Sicília, Nemecko, Chorvátsko, Kazachstan, Poľsko, Čechy ). O jej speváckych kvalitách svedčia výborné umiestnenia v rôznych anketách, súťažiach a hitparádach, ako aj pozitívne ohlasy hudobných kritikov. Spolupracuje s mnohými významnými hudobníkmi ( Vašo Patejdl, Robo Grigorov, Juraj Burian, Andrej Šeban, Boris Urbánek, Laco Lučenič, Rado “Vrabec” Orth, Brunno Oravec, Peter “Peci” Uherčík, atď ).

Zľavy: bez nároku na zľavu

Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Odporúčané

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Detail podujatia
Štúdio L+S
Divadlo

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Detail podujatia
FABRIQ MMA 5
Šport

FABRIQ MMA 5

15.06.2024 18:00
Športová hala Milénium, Jiráskova 2317, 940 02 Nové Zámky
Detail podujatia