OLDIES PARTY RÁDIA VLNA S BEÁTOU DUBASOVOU - Vígľaš

OLDIES PARTY RÁDIA VLNA S BEÁTOU DUBASOVOU - Vígľaš

11.05.2018 21:00
The Grand Vígľaš, Vígľaš č. 602, 962 02 Vígľaš

Oldies párty Rádia Vlna so špeciálnym hosťom - BEÁTOU DUBASOVOU prichádzajú už v máji do štyroch slovenských miest! Vo Vígľaši sa môžete tešiť na Oldies party open air - pod holým nebom. V prípade nepriaznivého počasia sa Oldies party presunie do zámockého hotela Grand Vígľaš.

Chceli by ste stretnúť naživo spevácku hviezdu Beátu Dubasovú a zatancovať si na jej najväčšie hity? Máte jedinečnú možnosť!

Rádio Vlna má pre vás štyri jedinečné Oldies párty. O tú najlepšiu tanečnú zábavu sa postará DJ Peter Hurajt a programom vás budú sprevádzať moderátori Dominika Dadíková a Martin Chynoranský. Exkluzívny hosť večera je Beáta Dubasová, ktorá zaspieva svoje najväčšie hity! Napríklad Sme také aké sme, Dievča z reklamy, Vráť mi tie hviezdy a iné... 

Zoberte svojich priateľov a pripravte sa na poriadnu dávku tých najväčších oldies hitov!
Tešíme sa na Vás. 

Beáta Dubasová je známa interprétka hitov Vráť mi tie hviezdy, Za dverami mojej izby, Sme také, aké sme, Účesy, Maznáčik, Dievča z reklamy, Šumienky z Polomu, Ten príbeh je preč, Cháp ma, 7 dní, Kým pri nás láska spáva… Profesionálne spieva od roku 1985. Má za sebou stovky sólových vystúpení na domácej aj zahraničnej hudobnej scéne ( Malta, Sicília, Nemecko, Chorvátsko, Kazachstan, Poľsko, Čechy ). O jej speváckych kvalitách svedčia výborné umiestnenia v rôznych anketách, súťažiach a hitparádach, ako aj pozitívne ohlasy hudobných kritikov. Spolupracuje s mnohými významnými hudobníkmi ( Vašo Patejdl, Robo Grigorov, Juraj Burian, Andrej Šeban, Boris Urbánek, Laco Lučenič, Rado “Vrabec” Orth, Brunno Oravec, Peter “Peci” Uherčík, atď ).

Zľavy: bez nároku na zľavu

Cena vstupenky na mieste je 15,-€

Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

  • Voľné státie
    Cena
    11,99 €
    Vypredané

Odporúčané

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Detail podujatia
Štúdio L+S
Divadlo

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Detail podujatia
FABRIQ MMA 5
Šport

FABRIQ MMA 5

15.06.2024 18:00
Športová hala Milénium, Jiráskova 2317, 940 02 Nové Zámky
Detail podujatia