Medzinárodný festival filmových klubov Febiofest

Medzinárodný festival filmových klubov Febiofest

15.3. – 21.3.2018
Kino Lumiére, DK Zrkadlový háj, Kino Mladosť, Kino Klap, Bratislava

Exkluzívne predpremiéry filmov ocenených na prestížnych zahraničných festivaloch, nové slovenské filmy v premiére, pocty osobnostiam domácej aj svetovej kinematografie, osobné stretnutia s európskymi filmármi, medzinárodná súťaž, unikátne premietania kultových archívnych diel a aj experimentálne či detské filmy.

Jubilejný 25. ročník Medzinárodného festivalu filmových klubov Febiofest potrvá v Bratislave od 15. do 21. marca 2018 v Kine Lumière (Špitálska 4), Kine Mladosť (Hviezdoslavovo nám.17), Artkine za zrkadlom (DK Zrkadlový háj, Rovniankova 3) a Kine Klap VŠMU (Svoradova 2). 

7 dní filmového maratónu, 8 programových sekcií, 4 kiná, 8 kinosál a vyše 100 snímok vo festivalovom programe, po prvýkrát uvedených na Slovensku!

MFFK Febiofest ako pocta autorskej a klubovej kinematografii prinesie k slovenským divákom opäť vyše stovku kvalitných filmov, ktoré reflektujú súčasný svet a ktoré zaujali aj na svetových festivaloch.

V aktuálnom ročníku bude už po piatykrát dominantou programu MFFK Febiofest súťažná sekcia V strede Európy. V programe sa predstavia aj exkluzívne predpremiéry nových domácich filmov v sekcii Slovenská filmová krajina, ktorá je divácky najúspešnejšou a najnavštevovanejšou sekciou. Výber nových snímok z celého sveta a aj tých ovenčených z prestížnych festivalov, zas uvedie exkluzívne a len počas festivalu, sekcia Klubový film dnes, ktorá sa dočká tento rok zaujímavých zmien. Diela zlatých fondov svetovej aj slovenskej kinematografie uvedie sekcia Zrkadlo minulosti. V Klubovom Jukeboxe si opäť budú môcť diváci internetovým hlasovaním vybrať 5 klubových hitov, ktoré im na želanie zahrá festival. Pokračovať budú aj sekcie pre náročného diváka Experimental a Kinoikon+ a MFFK Febiofest už tradične neopomenie ani najmladších divákov a prinesie Filmový kabinet deťom.


Aktuálne informácie na www.febiofest.sk a na Facebooku

Podujatie je v rámci služby Predpredaj.sk dostupné len online (nie je dostupné v kamenných predajných miestach).

Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť.

Odporúčané

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Detail podujatia
Štúdio L+S
Divadlo

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Detail podujatia
Fight Night Challenge 6
Šport

Fight Night Challenge 6

20.04.2024 18:00
TIPOS Aréna - Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava
Detail podujatia