Cigánski Diabli - Valentínsky koncert s hosťami a dvoma orchestr

Cigánski Diabli - Valentínsky koncert s hosťami a dvoma orchestr

Február 2018
Bratislava, Nitra

Pripravte svojej polovičke diabolského Valentína! Vezmite ju na jedinečný Valentínsky koncert Cigánskych Diablov s hosťami a dvoma orchestrami.

V tento výnimočný večer sa môžete tešiť na prierez tých najkrajších, a zároveň aj notoricky najznámejších čardášov, rómskych a židovských skladieb, či klasiku doplnenú výnimočnou virtuozitou, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou umeleckého prejavu Cigánskych diablov. Prostredníctvom týchto skladieb vás Cigánskí Diabli za doprovodu orchestra Slovenskí symfonici a Veľkého cigánského orchestra prevedú tým najlepším, čo vzniklo počas ich 10 ročného pôsobenia.

Na pódiu privítajú aj jedinečné osobnosti slovenskej hudobnej scény; Máriu ČírovúRoba Grigorova. Môžete sa tešiť na ich najväčšie hity, ale určite nebude chýbať ani hudobná kolaborácia s Cigánskými Diablami.

Nezmeškajte túto dych berúcu hudobnú šou, ktorá vás zdvihne zo stoličiek. 

Cigánski Diabli chystajú muzikál Prekliatie.

Pamätnú mincu Cigánski Diabli si môžete zakúpiť www.ipark.sk.


Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie. 

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť na obyčajný kancelársky papier. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Odporúčané

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Detail podujatia
Štúdio L+S
Divadlo

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Detail podujatia
Fight Night Challenge 6
Šport

Fight Night Challenge 6

20.04.2024 18:00
TIPOS Aréna - Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava
Detail podujatia