Basie Frank Band & Barbora Švidraňová - Fenix Tour 2017

Basie Frank Band & Barbora Švidraňová - Fenix Tour 2017

Október - November 2017
Slovensko

Barbora Švidraňová a jej kapela Basie Frank Band vyrážajú na svoje prvé klubové Fenix Tour 2017!

Barbora Švidraňová a jej kapela Basie Frank Band je multižánrový autorský projekt, ovplyvnený hudobnými štýlmi ako pop-jazz, funk, soul, jazz-rock, rhythm'n'blues a mnohé iné. Tento nový slovenský fusion prinášajú súrodenci Barbora Švidraňová - ako hlavná textárka, a Šimon Švidraň - ako hlavný hudobný aranžér. Chcú vrátiť na pódiá živú muziku, živé nástroje a neboja sa progresivity. Album Fenix, ktorému je celé turné venované vznikal 3 roky a podieľalo sa na ňom 22 muzikantov. Celá kapela, ktorej členmi sú gitarista Šimon Švidraň, basgitarista Adrián Simonides, klávesák Lukáš Cintula a bubeník Matej Richtarčík funguje rovnocenne a podieľa sa spolu na autorskej tvorbe. Barbora sa snaží svojím speváckym umením povstať z popola seriálových mŕch a skrz vlastnú hudbu ukázať svetu svoju skutočnú tvár.

S kapelou sa Vám predstavia spolu na 10-tich koncertoch a to v Košiciach, Prešove, Prievidzi, Banskej Bystrici, Banskej Štiavnici, Martine, Poprade, Trnave, Nitre a turné zavŕši v Bratislave.

Viac info o koncertoch nájdete na Facebooku  a na www.basiefrankband.com.


Podujatia sú v rámci služby Predpredaj.sk dostupné len online (nie sú dostupné v kamenných predajných miestach predpredaj.sk).

Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť.

Odporúčané

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Detail podujatia
Štúdio L+S
Divadlo

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Detail podujatia
FABRIQ MMA 5
Šport

FABRIQ MMA 5

15.06.2024 18:00
Športová hala Milénium, Jiráskova 2317, 940 02 Nové Zámky
Detail podujatia