Sit down ladies comedy v x-bionic® sphere

Sit down ladies comedy v x-bionic® sphere

21.09.2017 20:00
Tuli® Cinema, x-bionic® sphere, Dubová 33/A, 931 01 Šamorín

Sit down ladies comedy v x-bionic® sphere
Tuli® Cinema, x-bionic® sphere, Dubová 33/A, 931 01 Šamorín
21.9.2017
Cena: 15 €

Sit down ladies comedy je show Didiany a Lujzy. Účinkujú v nej úspešné ženy so zmyslom pre humor a schopnosťou rozdávať ho. Je určená rovnako úspešným ženám s rovnakým zmyslom pre humor. Vítaní sú aj odvážni páni, ktorí si trúfnu na humor Didiany, Lujzy a ich hostí. Zoberte svoje kamarátky a príďte do Tuli® Cinema zabaviť sa v spoločnosti rovnako veselých dám.

Každý Sit Down je tematický. Preto je každé vystúpenie jedinečné a nezabudnuteľné.
Pravidlom je tiež prítomnosť jedného muža z prostredia standup a ženy z hudobnej oblasti.  Tentokrát bude hudobným hosťom Mirka Miškechová a talentovaný standup komik Jakub Gulík.
Tešíme sa na vás v x-bionic® sphere.

Zľavy: bez nároku na zľavu


Podujatie je v rámci služby Predpredaj.sk dostupné len online (nie je dostupné v kamenných predajných miestach predpredaj.sk).

Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť.

 

Viac Info
x-bionic® sphere s celkovou rozlohou viac ako 1 000 000 m2 poskytuje profesionálne podmienky pre výkon 27 olympijských športov. V lete 2016 rezort získal štatút „Slovenského olympijského tréningového centra“. Súčasťou areálu je jedno z najmodernejších a najväčších olympijských jazdeckých centier, moderné atletické stredisko,  prvotriedny X-BIONIC® HOTEL i špičkové kongresové priestory.

X-BIONIC® HOTEL
X-BIONIC® HOTEL ponúka prvotriedne ubytovanie v 282 izbách, ktoré sú súčasťou x-bionic® private sphere a 12 luxusných apartmánov v rámci x-bionic® strato sphere. V x-bionic® private sphere vám sú k dispozícii izby v niekoľkých kategóriách. Všetky sú priestranné, vkusne zariadené a vybavené najnovšou informačnou televíznou technológiou.

x-bionic® strato sphere
x-bionic® strato sphere ponúka ubytovanie v najluxusnejších priestoroch X-BIONIC® HOTELA,  v 12-tich priestranných strešných apartmánoch s dychberúcim západom slnka, rozdelených do troch pavilónov. Každý z pavilónov je jedinečný a moderný ako dizajnom tak i atmosférou, doplnený o unikátne diela umelkyne Gordany Turuk. Základným znakom apartmánov sú ušľachtilé materiály a luxusné zariadenie. V posteliach značky Hästens sa budete cítiť ako v bavlnke. V rámci x-bionic® strato sphere máte k dispozícii privátny plne zásobený bar spolu so salónikom a terasou, vybavené vonkajších a vnútorným krbom, jedálenskú miestnosť v ktorej si môžete vychutnať A La Carte raňajky pripravené priamo Fiorenzom Riccim, bývalým sous-chef talianskej michelinovskej reštaurácie. Okrem toho vás pobytom bude sprevádzať vlastný komorník, ktorý vám splní každé vaše prianie a urobí váš pobyt v x-bionic® strato sphere nezabudnuteľným.

x-bionic® aquatic sphere
x-bionic® aquatic sphere je ideálnym miestom pre dvojice, rodiny s deťmi, aktívnych ľudí ale aj profesionálnych športovcov. Je to miesto pre maximálny športový výkon i vytúžený relax. K dispozícii máme 50 m vonkajší olympijský bazén, 25 m vnútorný bazén, prieplavový rekreačný bazén s rozmanitými vodnými atrakciami ako gejzíry, masážne trysky či "divoká voda", vonkajší a vnútorný baby bazén.  O zábavu sa postarajú 2 celoročné interiérové tobogany, 2 exteriérové tobogany a 2 vodné exteriérové šmykľavky na ktorých sa môžete vyblázniť do sýtosti.

x-bionic® wellness sphere
x-bionic® wellness sphere je dokonalým miesto pre oddych a relaxáciu. Nechajte sa rozmaznávať a načerpajte novú energiu v priestoroch nášho moderného wellness. Vybrať si môžete zo siedmich druhov sáun aj s vonkajším ochladzovacím bazénom. Uvoľniť sa môžete v príjemnej atmosfére tepidária, troch víriviek či kneippovho kúpeľa. Milo vás prekvapí aj naša soľná jaskyňa, či turecké kúpele s Hammam procedúrami. O váš absolútny komfort sa postarajú certifikovaní SPA terapeuti. V x-bionic® wellness sphere si užijete pokoj a pocit dokonalého uvoľnenia.

x-bionic® power sphere
x-bionic® power sphere sa môže pochváliť Gym-om, ktorého ohromná rozloha 1000 m2 sa rozprestiera na troch poschodiach. Jeho súčasťou je kvalitné vybavenie od značky Technogym a Cybex. Ako prví na Slovensku sme našim návštevníkom ponúkli kardio stroj určený nie len pre profesionálnych atlétov SKILLMILL. Gym v sebe skrýva plochu pre funkčný tréning, kardio zónu, strečingovú zónu a špeciálne vyhradený priestor na vzpieranie s náradím a povrchmi značky Eleiko. Súčasťou x-bionic® power sphere je aj vonkajší profesionálny atletický ovál postavený v IAAF štandardoch, s 8 bežeckými dráhami alebo malý tréningový ovál so 4 dráhami. Oba majú vysokokvalitný povrch, ktorý znižuje záťaž kĺbov a eliminuje zranenia.

x-bionic® flavour sphere - Reštaurácie a bary
V rezorte x-bionic® sphere nájdete 3 reštaurácie s rôznym konceptom. Reštaurácia Olym-Pick okrem raňajok počas dňa ponúka široký výber jedál a nápojov. Naši hostia tu nájdu aj cestoviny vlastnej výroby, domácu pizzu, ázijské špeciality a medzinárodnú kuchyňu. Pre vyznávačov zdravého životného štýlu tu máme Fitness kútik s každodennou ponukou zdravých a vyvážených jedál, prispôsobených požiadavkám rôznych diét alebo výber čerstvých šalátov. Reštaurácia APANI ponúka zdravé japonské a ázijské špeciality pripravené jedným z najväčších odborníkov na japonskú kuchyňu Alexandrom Illešom. Príjemne vás prekvapí aj atmosféra jazdeckej reštaurácie Farrier´s Steak House, ktorá sa okrem štýlového rustikálneho interiéru môže pýšiť originálnou toskánskou pecou alebo barovými stoličkami v tvare konských sediel. Milovníkov červeného mäsa určite príjemne prekvapí aj bohatá ponuka dokonalo pripravených steakov z toho najkvalitnejšieho mäsa.
Okrem reštaurácií sa v rezorte nachádzajú 2 bary. X-bar počas dňa ponúka čerstvé koláče, dezerty, chutné sendviče, domáce limonády, či vynikajúcu kávu. Tento bar slúži aj ako čitáreň s bohatou ponukou kníh. V Legends´ bare nájdete množstvo alko alebo nealko drinkov, môžete si tu zahrať biliard alebo bowling, nájdete tu aj cigar room a cez víkendy vám večery spríjemní živá hudba.

Kino Tuli® Cinema
V rezorte sa nachádza štýlové kino Tuli Cinema, v ktorom si môžete vychutnať svoj obľúbený filmový žáner z pohodlného tuli vaku. Aktuálny program nájdete na www.tulicinema.com

Ďalšie aktivity v rezorte a okolí
V rezorte je možné využiť služby jazdeckej školy Napoli alebo požičovňu bicyklov a kolobežiek. Keďže  x-bionic® sphere leží priamo na medzinárodnej cyklistickej trase Viedeň-Bratislava-Budapešť, nemusíte svoju cyklotúru limitovať iba na dunajskú hrádzu. Voľný čas môžete stráviť tiež prechádzkami, behom v okolitej prírode alebo na atletickom štadióne. V okolí vonkajšieho bazénu si môžete prenajať jedno z našich 4 beach-volejbalových ihrísk. V areáli rezortu nájdete aj vonkajšie multifunkčné ihrisko, gymnastickú halu alebo miestnosť, kde sa pravidelne organizujú skupinové cvičenia. V rámci nášho wellness si môžete vybrať z veľkého množstva masáži a beauty procedúr alebo sa nechať skrášliť v beauty salóne.
Rezort x-bionic® sphere je situovaný do tichého prostredia na brehu rieky Dunaj, neďaleko sa nachádza rekreačná oblasť Čilistov, ktorá ponúka množstvo ďalších možností: pétanque, tenis, bedminton, plavby loďou, vodné športy – wakeboard, vodné skútre, kajaky, kanoe, požičanie člnkov, vodné bicykle, dračie lode, paintball, streľba z kuše, vznášadlo, zorbing, aquazorbing, bubble futbal a podobne. 7 km od rezortu sa nachádza 18 jamkové golfové ihrisko Welten Báč alebo 21 km vzdialený motoristický areál Slovakia ring, kde si môžete vyskúšať svoje šoférske zručnosti v Škole šmyku alebo sa naučiť zvládať nepredvídateľné situácie na cestách na kurze bezpečnej jazdy.

 

  • Voľné sedenie
    Cena
    15,00 €
    Vypredané

Odporúčané

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Detail podujatia
Štúdio L+S
Divadlo

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Detail podujatia
Fight Night Challenge 6
Šport

Fight Night Challenge 6

20.04.2024 18:00
TIPOS Aréna - Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava
Detail podujatia