Urban Market 2017 - Saturday Night

Urban Market 2017 - Saturday Night

3.6.2017, 21:00
Luna Bar - Hotel Kyjev, Rajská 2, 811 08 Bratislava



PREDPREDAJ BOL UKONČENÝ.

Urban Market Saturday Night
3. 6. 2017 / 21:00, Luna Bar, Rajská 2, Bratislava
Vstupné: 10 € v predpredaji
*Pozor! Kapacita Luna Baru je limitovaná!

Sobotná afterparty jarnej edície Urban Marketu sa v duchu témy retrospektíva uskutoční v novootvorenom Luna bare v Hoteli Kyjev. Večerom vás budú sprevádzať čerstvý držitelia ceny Radio_Head Awards za Album roka Billy Barman, retro experiment Beyuza s Tónom S. v podobe projektu Návraty a DJ sety v podaní Emonoizboyz s vizuálnym sprievodom tretieho člena VJa Sicknico a milovníka pizze a retiazok Joea Trendyho.

Billy Barman
Návraty (Beyuz & Tono S.)
Emonoizboyz & VJ Sicknico
Joe Trendy DJ set

Dresscode: Retrospektíva
Kto príde v dresscode, má Jameson drink zdarma.
Viac o evente.

Billy Barman
Kapelu Billy Barman netreba v našich končinách zvlášť prekvapovať. Minulý rok vydali už tretí štúdiový album Dýchajúce obrazy, za ktorý im fanúšikovia Rádia FM svojím hlasovaním udelili cenu Album roka na tohtoročných Radio_Head Awards. Sošku už v minulosti získali aj za single Mladým chýba vojna a Strmá voda. Koncerty Billy Barman sú vždy presýtené energiou, ktorá preberie aj nemohúceho Nemca.

Návraty (Beyuz & Tono S.)
Retro experiment, aj tak sa dá nazvať projekt Návraty, pod ktorým sú podpísaní producent Beyuz a rapper Tono S. Na rovnomennom albume sa pohrali so samplovaním „slovenských vykopávok“, ktoré obliekli do hip-hopového šatu. Návraty symbolizujú návrat k hudbe rokov 70tych, k slovenskému popu, k hip-hopovej filozofii a hudobnej slobode. K téme retrospektíva ako ušité.

Emonoizboyz & VJ Sicknico
Emonoizboyz sú dvaja Dji a producenti, známi aj ako Andrej Sabotage a Emilee. Ich sety sú plné breakbeatu, hiphopu, housu a elektra s jasným odkazom na ich hip-hopové pozadie, špecifickými sú pre nich tiež ostré micy, scratching a rapové vložky do zlomeného beatu. Hrávajú spolu už od roku 2007, o štyri roky neskôr k ním pribudol aj VJ Sicknico, ktorý sety Emonoizboyz pravidelne dopĺňa aj o vizuálnu šou. Na konte majú niekoľko mixtapeov a EP Strangers Around Here z roku 2011.

Joe Trendy
Veľká osobnosť slovenských sociálnych sietí, komik, odborník na hip-hop, sladené bublinkové nápoje aj pizzu – to všetko a ešte viac je Joe Trendy. Na sobotnej afterke Urban Marketu sa predstaví vo svojej Djskej roli a zabaví vás tou určite najlepšou hudobnou selekciou, akú ste kedy počuli.


Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.


Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Odporúčané

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Detail podujatia
Štúdio L+S
Divadlo

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Detail podujatia
Fight Night Challenge 6
Šport

Fight Night Challenge 6

20.04.2024 18:00
TIPOS Aréna - Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava
Detail podujatia