ŽÁKOVIC OPEN 2017

ŽÁKOVIC OPEN 2017

21.7. – 22.7.2017, od 16.00
Penzión Žákovic, Trenčianske Bohuslavice 311, 913 06

ŽÁKOVIC OPEN 2017
17. ročník obľúbeného festivalu s rodinnou atmosférou


Už po sedemnástny raz sa v malebnom prostredí Bošáckej doliny uskutoční festival Žákovic Open. Fanúšikovia najobľúbenejšieho rodinného festivalu sa v Trenčianskych Bohuslaviciach stretnú 21. a 22. júla. Znieť bude punk, rock i pop.

Po rokoch opäť vystúpi česká skupina Tata Bojs a vrátia sa aj Le Payaco. Fanúšikovia sa môžu tešiť na Katarziu, na skupiny Billy Barman, Lavagance, Čad a samozrejme na domovskú kapelu Hex. K tradične úžasnej atmosfére v Trenčianskych Bohuslaviciach aj tento rok prispejú atrakcie ako stanová dedinka umiestnená hneď vedľa pódia, chillout zóna či futbalový turnaj hudobníkov s návštevníkmi.

Program aktuálneho ročníka Žákovic Open sa ešte stále tvorí a ako Yxo povedal, ďalšie mená zverejnia priebežne.  "Veľmi sa teším, že po rokoch znova príde kapela Tata Bojs, ktorí sú fantastickí šoumeni a hrajú naozaj dobrú muzičku. Teším sa na Čad, na Billyho Barmana, Lavagance, na kapelu Le Payaco, ktorá asi dva roky na festivale nehrala a znovu zahrá. Každá kapela tam má svoje miesto a som hrdý, že sme aj kamaráti," dodáva.

Na Žákovic Open samozrejme nebude chýbať kapela Hex, ktorá predvedie výnimočný program. Jej fanúšikovia sa môžu tešiť na novinky z pripravovaného albumu aj na aktuálny nový singel Ľahký song.

K dokonalej zábave na festivale aj tento rok prispejú osvedčené atrakcie. "Minulý rok sa nám ujala stanová dedinka Extra, ktorá je umiestnená hneď vedľa pódia, takže fanúšikovia sú priamo v centre diania a nič im neutečie. Ponúka benefity ako napríklad sedenie so slnečníkmi, chladničky či veselý bazénik. Nebude chýbať chillout zóna, kde si návštevníci môžu oddýchnuť a tešíme sa aj na futbal muzikantov s fanúšikmi, ktorý má stále viac priaznivcov," uzatvára s úsmevom Yxo.


Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Odporúčané

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Detail podujatia
Štúdio L+S
Divadlo

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Detail podujatia
Fight Night Challenge 6
Šport

Fight Night Challenge 6

20.04.2024 18:00
TIPOS Aréna - Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava
Detail podujatia