Veľký gospelový koncert so speváčkou Ankou Repkovou

Veľký gospelový koncert so speváčkou Ankou Repkovou

04.09.2016 19:00
Koncertná sieň Klarisky, Klariská 811 03 Bratislava

Zažite jedinečný trojkoncert v nádhernom prostredí Klarisiek, na ktorom vystúpi speváčka Anka Repková, účastníci 2-dňového workshopu pod vedením britskej lektorky gospelu Andrey Encinas a Zbor Anky Repkovej – Spievanie nás baví.

Andrea Encinas je renomovanou britskou lektorkou gospelu, zakladateľkou organizácie British Gospel Arts a držiteľkou ocenenia Making Music’s Lady Hilary Groves Award. Na Slovensko pride po prvýkrát a to na pozvanie speváčky Anky Repkovej, ktorá bola počas svojho pôsobenia v Londýne sólistkou a členkou práve v Andreinom gospelovom zbore. Andrea sa na koncerte predstaví ako dirigentka zboru, ktorý vznikne pod jej vedením z účastníkov dvoj dňového gospelového workshopu.

     Ďalším telesom, ktorý na koncerte vystúpi bude aj Zbor Anky Repkovej – Spievanie nás baví. Tento zbor je Ankinou priamou inšpiráciou z Londýna. Založila ho krátko po svojom návrate a teší sa veľkému úspechu, ktorý vo svojom prvom roku pôsobenia vystúpil nie len koncertoch, ale už aj v TV a podieľal sa aj na nahrávaní Ankinej vianočnej piesne Svetlo. V zbore spievajú amatéri i poloprofesionáli - veľkí milovníci spievania. V repertoári zboru sa okrem gospelu nachádzajú aj slovenské ľudové a moderné piesne.

Anka Repková na koncerte predstaví svoju vlastnú tvorbu, ale i zopár prevzatých piesní a to v sprievode klavíra, gitary, violončela a zboru. Anka ako hosť spievala na koncertoch Dalibora Jandu, účinkovala v muzikáloch Rocky Horror Show  (Jozef Bednárik), Rebelové (Filip Renč), Vlasy (Jozef Gombár).  Ako sólistku Big Bandu Gustáva Broma ste ju tiež mohli vidieť v TV Show Let´s Dance a Bailando na TV Markíza. Na konte má album Áno, už to viem..., EP Vyznanie a momentálne pripravuje nové CD, z ktorého zatiaľ nepublikované piesne budete môcť počuť aj na tomto koncerte.

Účinkujú:

Anka Repková: sólový spev, dirigovanie
Andrea Encinas (UK): dirigovanie zboru zloženého z účastníkov 2 dňového gospelového workshopu
Zbor Anky Repkovej – Spievanie nás baví
Pavol Bodnár: klavír
Juraj Holoda: gitara, klavír
Branislav Bielik: violončelo

Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Recommended

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Event detail
Havasi Symphonic
Concert

Havasi Symphonic

December 2024
Bratislava, Košice
Event detail
Štúdio L+S
Theatre

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Event detail
FABRIQ MMA 5
Sport

FABRIQ MMA 5

15.06.2024 18:00
Športová hala Milénium, Jiráskova 2317, 940 02 Nové Zámky
Event detail