FESTÍK - NAJVESELŠÍ DETSKÝ FESTIVAL - POVIANOČNÉ ZĽAVY

FESTÍK - NAJVESELŠÍ DETSKÝ FESTIVAL - POVIANOČNÉ ZĽAVY

26.5. - 27.5.2018
Incheba Evency park, Viedenská cesta 3-7, 851 01 Bratislava

FESTÍK - NAJVESELŠÍ DETSKÝ FESTIVAL - POVIANOČNÉ ZĽAVY na CD Paci Pac a aktivity pass na dva dni

Zažite krásny rodinný víkend na najveselšom detskom festivale - FESTÍK, kde na jednom mieste môžete vidieť hudobné vystúpenia obľúbených interpretov vašich detí,zabaviť sa na bohatých sprievodných aktivitách nielen pre najmenších a zároveň sa dozvedieť množstvo zaujímavých a užitočných informácií nielen o ďeťoch - všetko počas jedného víkendu, pod holým nebom.
Prvý ročník najveselšieho detského festivalu FESTÍK bude zážitkom pre všetkých členov rodiny! Tešiť sa môžete napríklad na Mira Jaroša, Smejka a Tanculienku, Paci Pac a mnohých ďalších obľúbených interpretov, na kúzelníka, tanečné animácie a gymnastiku pre deti, rôznorodé kreatívne, športové, environmentálne a edukačné aktivity.
Deti do 15 rokov majú vstup ZADARMO. Vstup na atrakcie je pri zakúpení Aktivity pasu voľný na všetky spoplatnené aktivity. Aktivity pas je neprenosný a platí pre jedno dieťa.

Získajte aktivity pas na „Festík“ s 30 percentnou zľavou!

Festival „Festík“ bude bezpochyby udalosťou roka 2018 v oblasti zábavy pre deti. Nenechajte si ho ujsť!
Prvá vlna lístkov sa predala rekordne rýchlo, ale ešte stále pokračujú povianočné zľavy. Miro Jaroš, Smejko a Tanculienka, Paci Pac, Spievankovo, Baby Band s pesničkami od Fíha Tralala a mnohí ďalší umelci si už teraz pripravujú špeciálny program, ktorý predvedú na otvorenom priestranstve Incheba Evency Parku 26. a 27. mája. Nebude chýbať Kúzelnícka show Petra Šestáka, Hanka a Murko, Mici a Mňau, či Šašo Fifo. Okrem koncertov čaká deti, ktoré majú vstup na festival zadarmo, aj množstvo ďalších atrakcií. Na tie však potrebujú aktivity pas, ktorý je teraz k dispozícii so senzačnou zľavou. Získajte ho na oba dni o 30 percent lacnejšie! Vaše deti sa s ním dosýta vyzabávajú na kolotočoch, v skákacom svete, či v elektro autíčkach. „Festík“ má ambíciu byť zaujímavý aj pre tínedžerov a rodičov. Aktivity pas preto zahŕňa aj vstup do virtuálnej reality, na horolezeckú stenu a na kreatívne worshopy. 


Paci Pac sa už teraz tešia, ako svoj nový repertoár zasievajú naživo na najveselšom detskom festivale Festík, ktorý bude 26. a 27. mája v Bratislave.

Nenechajte si ujsť tú jedinečnú vianočnú ponuku!

Cena: 14,90 + poštovné

Recommended

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Event detail
Havasi Symphonic
Concert

Havasi Symphonic

December 2024
Bratislava, Košice
Event detail
Štúdio L+S
Theatre

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Event detail
Fight Night Challenge 6
Sport

Fight Night Challenge 6

20.04.2024 18:00
TIPOS Aréna - Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava
Event detail