PS:Digital Academy - Workshop: Facebook správa stránky od A po Z

PS:Digital Academy - Workshop: Facebook správa stránky od A po Z

23.11.2017 (štvrtok), 16:00 - 19:00
PS:Knowledge Center (nad PS:Digital, vchod z terasy) Šusteková 5 Bratislava

Trvanie: 3 hodiny
Maximálny počet účastníkov: 10
Úroveň: Začiatočník a mierne pokročilý
Podmienka účasti: Potrebné je doniesť si vlastný notebook a mať vytvorenú Facebook stránku alebo vlastný business, pre ktorý si FB stránku na školení vytvoríte. Odporúčame mať absolvované školenie All about Facebook, keďže workshop na toto školenie nadväzuje.

Pozor NOVINKA! Praktické pokračovanie školenia All about Facebook. Po teoretickej časti vám prinášame workshop, kde si ukážeme konkrétne inšpirácie príspevkov zo sveta aj Slovenska a vyskúšate si pripraviť vlastný content plán a príspevky na 1 - 2 týždne.

V prvej časti Workshopu si na konkrétnych príkladoch ukážeme, aké sú rôzne možnosti nastavenia Facebook stránky, aké typy príspevkov sa dajú vytvoriť, čo je povolené v rámci publikovania na stránke a naopak, čo Facebook penalizuje. Tiež vás čakajú zaujímavé ukážky využitia nových formátov príspevkov na Facebooku:
- novinky a zmeny na Facebook stránkach
- aké rôzne formáty sa dajú publikovať na Facebooku
- ako často a čo publikovať na Facebook stránke
- čo je content plan a edičný plán, ako ho pripraviť a pracovať s ním

V druhej časti Workshopu si vyskúšate pripraviť vlastný content plán pre svoju vybranú Facebook stránku a aj týždenný edičný plán:
- tvorba content plánu s konzultáciou a následným feedbackom
- príprava príspevkov na 1 - 2 týždne pre svoju Facebook atránku s konzultáciou a následným feedbackom

Toto školenie je určené pre začiatočníkov a mierne pokročilých. Potrebné je doniesť si vlastný notebook a mať vytvorenú Facebook stránku alebo vlastný business, pre ktorý si FB stránku na školení vytvoríte.

PS:Digital Academy je vzdelávací program z dielne digitálnej agentúry PS:Digital. Máme pre vás pripravené zaujímavé a užitočné témy zo sveta digitálneho marketingu. Na našich školeniach sa dozviete praktické tipy, ako čo najlepšie komunikovať na sociálnych sieťach, ako čo najefektívnejšie využívať reklamné formáty a cielenie, ako čítať dáta a štatistiky a ako ich využiť pre ďalšie plánovanie. 
Každé školenie vedie skúsený školiteľ - človek z PS:Digital, ktorý ma nie len vedomosti, ale aj praktické skúsenosti z danej oblasti a vie tak poskytnúť reálne príklady a best practices.
Workshop: Facebook správa stránky od A po Z sa uskutoční vo štvrtok 23. novembra od 16:00 do 19:00 v PS:Knowledge Center (nad PS:Digital, vchod z terasy).

V prípade otázok, skupinových zľavách, fakturácie nás kontaktujte na academy@psdigital.sk.

Viac info o PS:Digital nájdete na www.psdigital.sk.

Upozornenie: Podujatie je v rámci služby Predpredaj.sk dostupné len online (nie je dostupné v kamenných predajných miestach).

Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť.

  • Voľné sedenie
    Price
    70.00 €
    Not in sale

Recommended

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Event detail
Havasi Symphonic
Concert

Havasi Symphonic

December 2024
Bratislava, Košice
Event detail
Štúdio L+S
Theatre

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Event detail
Fight Night Challenge 6
Sport

Fight Night Challenge 6

20.04.2024 18:00
TIPOS Aréna - Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava
Event detail