FREEDOM SONGS 2017

FREEDOM SONGS 2017

17.11.2017 19:30
Kamel Klub - Karloveské centrum kultúry, Molecova ul. 2, 84104 Bratislava



Hudobný spomienkový večer pri príležitosti 17.novembra s hosťami Rockovej maturity, v spolupráci s BSK a kultúrnym centrom KAMEL.

Hudobný a moderovaný večer, na ktorom sa predstavia hudobné kapely - finalisti Rockovej maturity: Tusté baletky ( SE ), Diamond flowers ( BA ), MOFOKILLER ( BA ) a hudobné kapely , v ktorých pôsobia porotcovia RM: BIJOUTERIÉR ( NR ) a JURAJ KUPEC s kapelou. Tento večer je určený všetkým, bez rozdielu veku. Hudba ľudí spája a aj preto bola nerozlučnou súčasťou novembrových tribún.

BIJOUTERIÉR - nitrianska formácia, ktorá dokáže aj najvážnejšie témy krásne a s nadhľadom odľahčit. Každé ich vystúpenie je nezabudnuteľná show. Sem tam ich podporí svojou účasťou na ich koncertoch aj Kuko zo Slížov, tak ostaňme v napätí, či to bude tak aj v Karlovke.

JURAJ KUPEC s kapelou - ostrieľaný hudobník a producent zvučných mien, ako Cmorík, Kirschner, Tublatanka... Jeho vystúpenia sú emočne zrelé cez kvalitné texty a nepochybne vynikajúco podané inštrumentálne výkony jeho samotného, ako aj celej kapely.

MOFOKILLER - ich príbeh sa začal písať v Prievidzi, odkiaľ jej členovia pochádzajú. Kapela prechádzala viacerými zmenami, až sa ukotvila vo vodách stoner - rocku. Ako je to s ich evolúcoiu, sa dojdi presvedčiť sám.

TUSTÉ BALETKY - energická partia záhoráckych mladíkov nenechá nikoho len tak postávať. Na ich koncertoch sa hýbu aj úplné polená. Pop - rock prebrúsený ostrým repovým slovom Ivana Vás hodí do reality každodenného života.

DIAMOND FLOWERS - electro pop-rocková formácia so sladkým Tomášovým spevom, nenechá žiadnu babu na pochybách, že toto je tá kapela, pri ktorej piesňach chce dospieť.



Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

  • Vstup
    Price
    6.00 €
    Not in sale

Recommended

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Event detail
Havasi Symphonic
Concert

Havasi Symphonic

December 2024
Bratislava, Košice
Event detail
Štúdio L+S
Theatre

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Event detail
Fight Night Challenge 6
Sport

Fight Night Challenge 6

20.04.2024 18:00
TIPOS Aréna - Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava
Event detail