Balkan Bashavel

Balkan Bashavel

21.10.2017 21:00
V-klub, Námestie SNP 12, 81234 Bratislava

Viete, že sa bashavelíme už viac ako 6 rokov? A nová sezóna divokých Balkan Bashavel žúrov s MALALATA práve začína! Kopec balkan beats a gypsy music, troška cumbie a reggae. A aj všeličo iné z world music, čo naši hostia prinesú.

V Bratislave štartuje combo:
MALALATA + Lomnické Čháve - kapela + Gadjo.cz

MALALATA (SK)
MALALATA je už 10 rokov synonymom pre jedinečnú fúziu balkan beats, gypsy music, cumbie a reggae. Každé vystúpenie DJského dua je nespútanou show plnou nákazlivej energie a 100% nasadenia. Pod jeho taktovkou pulzovali nielen kluby po celej Európe, ale aj vzdialené Mexiko a Japonsko. Duo predviedlo svoju show aj na festivaloch Pohoda, Uprising, Grape či na jednom pódiu s esami ako Parov Stelar Band, Goran Bregović a Fanfare Ciocarlia.

Lomnické Čháve - kapela (SK, live)
Šesťčlenný band z Veľkej Lomnice, ktorý srší energiou. Hrá rómske, ale aj slovenské a české ľudové piesne. To všetko s osobitým temperamentom, ktorý umocňujú dva saxofóny, husľová show Gusta Gábora a klavírna improvizácia multiinštrumentalistu Romana Polhoša. Repertoár kapely kreatívne tlmočí svet emócií, radosti aj žiaľu z minulosti kočovného rómskeho etnika, ktoré prikované k zemi hľadá nový zmysel svojej existencie.

Gadjo.cz (CZ)
Hyperaktívny člen veľkej DJskej rodiny pražského Rádia 1 od svojho prvého hrania na rómskej svadbe Oláhových v roku 1998 vystúpil na mnohých akciách a festivaloch po celej Európe. Pár rokov býval na ostrove Isle of Man a v írskom Dubline. V roku 2012 znova zakotvil v milovanej Prahe, kde sa pravidelne objavuje v programoch Paláca Akropolis, Cross Clubu, Chapeau Rouge, na divadelnej lodi bratov Formanovcov či Novej Scéne Národného divadla.

Tanečný workshop s Libuškou Bachratou

Prvých 100 lístkov kúpite za cenu 5 €, ďalších 100 za 6 €. Zvyšné lístky sa budú predávať po 7 €.

Viac info na Facebooku.


Zľavy: bez nároku na zľavu

Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

  • Vstup
    Price
    7.00 €
    Not in sale

Recommended

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Event detail
Havasi Symphonic
Concert

Havasi Symphonic

December 2024
Bratislava, Košice
Event detail
Štúdio L+S
Theatre

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Event detail
FABRIQ MMA 5
Sport

FABRIQ MMA 5

15.06.2024 18:00
Športová hala Milénium, Jiráskova 2317, 940 02 Nové Zámky
Event detail