JAHRADA, SENIOR EXPO a ZDRAVIE & HARMÓNIA 2017

JAHRADA, SENIOR EXPO a ZDRAVIE & HARMÓNIA 2017

13.10. - 14.10.2017, od 9:00
areál Expo Center, K výstavisku 447/14, 911 40 Trenčín

Jesenné tipy pre záhradu a zdravší život ponúkne trojica výstav v Trenčíne

Výstavisko Expo Center v Trenčíne Vás pozýva 13. až 14. októbra na 8. ročník výstavy ovocia, potrieb pre záhradkárov i včelárov a farmárskych produktov JAHRADA, ktorá sa koná spoločne s šiestym ročníkom výstavy potrieb pre seniorov SENIOR EXPO a štvrtým ročníkom výstavy zameranej na zdravý a harmonický spôsob života ZDRAVIE & HARMÓNIA.

Tradičnou oslavou úrody a šikovnosti pestovateľov sa už stala výstava JAHRADA, ktorej návštevníci budú mať možnosť vidieť víťazné exponáty 16. ročníka súťaže profesionálov Jablko roka, ktorej garantom je Ovocinárska únia SR. Taktiež budú vystavené aj najkrajšie jablká amatérov - milovníkov záhradkárčenia, ktorí sa zúčastnia 22. ročníka celoslovenskej súťaže o najkrajšie jablko, ktorú organizuje Slovenský zväz záhradkárov. Jeseň je pre poľnohospodárov a záhradkárov nie len obdobím bilancovania ročnej úrody, ale rovnako venujú svoju energiu sadeniu a príprave polí, či záhrad na jar. Práve október je obdobím sadenia, rezania a vrúbľovania stromov. Atraktívnu praktickú školu týchto záhradkárskych prác bude počas výstavy viesť predseda Slovenského zväzu záhradkárov Eduard Jakubek. Pripravené sú aj zaujímavé prednášky od odborníkov: Ing. Mariána Komžíka – „Novinky v ovocinárskej praxi“, Ing. Evy Šidovej, PhD. - „ Ochrana ovocných drevín proti chorobám a škodcom“, Ing. Jozefa Čerňanského „Rekonštrukcia ovocných záhrad“ ako aj známej meteorologičky Mgr. Miriamy Jarošovej – „Nebezpečné poveternostné situácie pre záhradkárov, ako čítať predpovede počasia“. Aj tento rok príde na výstavu JAHRADA prof. Ing. Ivan Hričovský, DrSc. a bude viesť s návštevníkmi ovocinárske dialógy. Nebude chýbať ani poradenská služba o druhoch, odrodách, pestovaní ovocných drevín. Pre deti je určený program Všeličo o jabĺčku. Výstava JAHRADA sa  zameriava aj na domácich producentov farmárskych výrobkov, ktorí môžu návštevníkom ponúknuť zaujímavé produkty, ktoré majú svoje kvality a nie sú dostupné vo veľkých reťazcoch. Vďaka vynikajúcej spolupráci so Slovenským zväzom včelárov súčasťou tohtoročnej výstavy JAHRADA je nielen prezentácia producentov medu, včelích produktov a včelárskych potrieb ale odborné prednášky  Ing. Petra Baláka na témy „Význam včely medonosnej pre prírodu a človeka“ a „Včelie produkty vo výžive a prevencii chorôb človeka – Apiterapia“.

Spoločne s výstavou JAHRADA sa už šiestykrát koná výstava potrieb pre seniorov SENIOR EXPO, ktorej zámerom je ponúknuť novinky – produkty, služby a aktuálne informácie z oblasti každodenného života zrelých ľudí a doplniť ich pútavým sprievodným programom. Jednota dôchodcov na Slovensku tento rok pripravila pre návštevníkov počas výstavy Celoslovenskú prehliadku ručných prác seniorov JDS pod názvom „Zlaté ruky“ a atraktívnu konferenciu „Za zdravý životný štýl seniorov“, ktorú organizuje v spolupráci s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva so sídlom v Trenčíne, ktorý ponúkne aj možnosť bezplatného vyšetrenia - merania tlaku, cholesterolu a tuku.

Tipy pre zdravší a spokojnejší život ponúkne štvrtý ročník výstavy ZDRAVIE & HARMONIA. Návštevníci sa môžu tešiť na najrozmanitejšie výrobky zdravej výživy (bio farmárske produkty, raw produkty, prírodné šťavy a sirupy, minerálne vody, čaje, oleje, liečivé bylinky, výrobky pre celiatikov, diabetikov, produkty pre vegetariánov), produkty pre zdravé bývanie a prírodnú kozmetiku. Na výstave budú mať zástupcov aj poskytovatelia kúpeľných a wellness služieb, zdravotné poistenie a iné subjekty poskytujúce poradenstvo v oblasti zdravého životného štýlu.

Bližšie informácie o výstavách JAHRADA, SENIOR EXPO a ZDRAVIE & HARMÓNIA nájdete na www.expocenter.sk.

 

Deti do 6 rokov v sprievode rodiča majú vstup ZDARMA.

 

Otváracia doba
13.10. od 9.00 do 17.00 h
14.10.od 9.00 do 16.00 h


Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

  • Dospelí
    Price
    2.00 €
    Not in sale
  • Študenti, dôchodcovia
    Price
    1.00 €
    Not in sale
  • Držitelia ZŤP, ZŤP-S
    Price
    0.50 €
    Not in sale

Recommended

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Event detail
Havasi Symphonic
Concert

Havasi Symphonic

December 2024
Bratislava, Košice
Event detail
Štúdio L+S
Theatre

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Event detail
Fight Night Challenge 6
Sport

Fight Night Challenge 6

20.04.2024 18:00
TIPOS Aréna - Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava
Event detail