THERION + IMPERIAL AGE + special guests

THERION + IMPERIAL AGE + special guests

14.03.2018 19:00
Majestic Music Club, Karpatská 2, 811 05 Bratislava


JEDINEČNÁ ROCKOVÁ OPERA BELOVED ANTICHRIST

Na Slovensko prichádza v rámci európskeho turné jedna z najvýraznejších svetových symphonic metalových kapiel - švédska metalová legenda THERION. Slovenskému publiku predstavia dlho očakávanú  rockovú operu BELOVED ANTICHRIST, na ktorej kapela na čele s jej lídrom Christoferom Johnssonom pracovala intenzívne niekoľko rokov. Táto jedinečná  rock metalová opera BELOVED ANTICHRIST je založená na príbehu Antichrista od ruského autora Vladimíra Solovieva, ktorý žil v 19. storočí.

Therion, ktorý výrazným spôsobom  ovplyvnil dva subžánre death a symphonic metal, netreba zvlášť predstavovať.

Kapela oslavuje tento rok neuveriteľných  30 rokov, vydala celkom 15 albumov, 5 DVD a  live albumov a odohrala nespočetné množstvo koncertov takmer po celom svete. V januári 2018 vydáva cez Nuclear Blast táto legenda v poradí 16. album pod názvom BELOVED ANTICHRIST a vo februári vyráža na európske turné.

Bratislavský koncert bude veľký sviatok pre všetkých milovníkov kvalitnej rockovej a metalovej hudby. Zároveň táto divadelná show je určená aj milovníkom vážnej hudby a opery.

Ako oficiálny support sa predstaví ruská symphonic metalová kapela IMPERIAL AGE, ktorá predstaví metalovú operu The Legacy of Antlantis. Imperial age nie je slovenským fanúšikom neznáma, nakoľko už absolvovala s Therionom európske turné a tiež sa už predstavila v Bratislave s izraelskou legendou Orphaned Land. Taktiež ako špeciálny hosť sa predstaví aj nemecká kapela Null Positiv.

VIP vstupenka - v cene vstupenky je aj víno, minerálka, slané pochutiny.


Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

  • Voľné státie
    Price
    28.00 €
    Not in sale
  • Voľné sedenie
    Price
    32.00 €
    Sold out
  • VIP sedenie
    Price
    40.00 €
    Sold out

Recommended

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Event detail
Havasi Symphonic
Concert

Havasi Symphonic

December 2024
Bratislava, Košice
Event detail
Štúdio L+S
Theatre

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Event detail
FABRIQ MMA 5
Sport

FABRIQ MMA 5

15.06.2024 18:00
Športová hala Milénium, Jiráskova 2317, 940 02 Nové Zámky
Event detail