LEN PRE ŽENY TOUR 2017

LEN PRE ŽENY TOUR 2017

Apríl, Máj, Jún
Slovensko

MEDZINÁRODNÁ STRIPTÉRSKA SKUPINA DIRTYY BOYZZ V SPOLUPRÁCI S PETROM PANNOM PREZENTUJE HOLLYWOODSKU NOC
Medzinárodná skupina DIRTYY BOYZZ má za sebou veľmi úspešné a historické turné, ktoré sa konalo minulý rok kde boli všetky sály a divadla beznádejne vypredané do posledného miesta.

Za 2 a pol mesiaca sa prišlo pozrieť na DIRTYY BOYZZ vyše 9000 žien a turné sa zapísalo do pamäti každého jedného diváka ako nezabudnuteľný zážitok.
Program nabitý tematickými vystúpeniami, akrobatickými kúskami, šarmom a eleganciou, divadelno-kabaretná show pripomínajúca svetoznámu formáciu CHIPPENDALES alebo úspešný HOLLYWOODSKY film MAGIC MIKE a mnoho iného zažijete na druhom turné, na ktorom už chlapci pracujú.

Elektrizujúca atmosféra na ktorú len tak ľahko nezabudnete.

DIRTYY BOYZZ prichádzajú tento rok s úplné novou show, zaspomínate si na slávne hollywoodske filmy ako napr., Gladiator, Dirty Dancing, Dracula a ďalšie iné. Skupina sa môže pýšiť spoluprácou s ďalšou významnou osobnosťou, ktorou je hudobný producent PETER PANN, ktorý prijal ponuku a dohliada na kvalitu a kreativitu hudobných mixov skupiny  DIRTYY BOYZZ či striptéra z poľskej republiky, ktorý sa vrátil z Ameriky aby sa stal súčasťou teamu DIRTYY BOYYZZ a vyzdvihol latku na najvyššie mäty.

Obľúbený moderátor Bindo z radia EUROPA2 , ktorý veľmi zapadol do tohto projektu vás poteší jeho energickým moderovaním, súťažami či tombolou o zaujímavé ceny. Dámy budú  môcť zažiť exkluzívne fotenie so všetkými účinkujúcimi a na pamiatku si odnesú fotku vytlačenú priamo na mieste.

Show budú dotvárať vlastné kulisy, pódium a svetlá, dym či v niektorých prípadoch aj ohňové efekty, ktoré sú súčasťou predstavení.

DIRTYY BOYZZ prinesú dôkaz,že MADE IN SLOVAKIA môže byť tak isto veľkolepé s vysokým štandardom ako MADE IN USA.

Dámy, ak sa povie striptíz tak verte,že Slovensko zažije prvýkrát v histórií prvú originálnu striptízovú skupinu, ktorá predvedie viac ako striptíz.
Noc, na ktorú s určitosťou nezabudnete.

DIRTYY BOYZZ
- skupina profesionálnych striptérov a tanečníkov založená na  Slovensku v roku 2016, vytvorená so zámerom pobaviť ženskú časť publika zmyselným predstavením s nádychom erotiky , vzrušenia v podobe tanca a pánskeho striptízu. Členovia tejto jedinečnej skupiny v rámci Európy, tvoria páni zo Slovenska i zahraničia , ktorí prešli namáhavým konkurzom ako i náročným tréningom pod dohľadom odborníkov z oblasti svetového  pánskeho striptízu.

Hlavným členom skupiny DIRTYY BOYZZ je niekoľkonásobný majster sveta v pánskom striptíze - KENZOSUPERSTAR. Hlavnou myšlienkou, ideou a zámerom zakladateľa skupiny / DIEGO 001 ( MAGNIFIQUE AGENCY), je vniesť do sveta Európskeho striptízu viac zmyselnosti , predstavivosti, zábavy, profesionality ako i elegancie v rámci skoro dvojhodinového predstavenia, s pestrou choreografiou s nádychom exotiky , štýlu , fantázie, akrobacie a klasiky. Prvotným cieľom zakladateľov skupiny, okrem iného ,je uviesť meno DIRTYY BOYZZ na vedúcu pozíciu erotického priemyslu v rámci Európy.

Binďo
Moderátor Binďo je na trhu viac ako 15 rokov, má bohaté skúsenosti s moderovaním eventov rôzneho druhu. Profesionalita a zahraničné know-how zaručujú Vášmu eventu skvelý prístup a spokojnosť klienta. Binďo pôsobil 14 rokov v najpočúvanejšom rádiu ( Expres ), kde sa od reportéra dostal na pozíciu moderátora Rannej show, Večernej show, Víkendového vysielania a nespočetného množstva off-air akcií. V súčastnosti má Binďo svoju vlastnú show v rádiu Europa 2, kde vysiela od pondelka do piatku od 20 do polnoci. Family days, Firmené party a večierky, roadshows, Dni miest a obcí, Fashionshows, Tlačové konferencie, Silvestrovské alebo Vianočné večierky či plesy môžte obohatiť a profesionálneho moderátora ktorým Binďo bezpochyby je.

ŠORTY
Do nášho teamu priberáme mladého a na slovensku už znamého moderátora, hudobníka, rappera, imitátora a speváka v jednej osobe - ŠORTYHO. Je to opäť posila z rádia EURÓPA 2. S Binďom sa bude striedať za mikrofónom na jednotlivých zástavkach našej show. Šorty okrem moderovania,  je aj mimoriadne nadaný na imitovanie  slovenských a českých rapperov. Venuje sa tomu niekoľko rokov, preto sa môžete tešiť na vkusné ukážky počas večera.


Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.
Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Recommended

TOPFEST 2024
Festival

TOPFEST 2024

27.6. - 29.6.2024
Letisko Žilina, 013 41 Dolný Hričov
Event detail
Havasi Symphonic
Concert

Havasi Symphonic

December 2024
Bratislava, Košice
Event detail
Štúdio L+S
Theatre

Štúdio L+S

Sezóna 2024
Štúdio L+S, s.r.o., Námestie 1. Mája 5, 811 06 Bratislava
Event detail
Fight Night Challenge 6
Sport

Fight Night Challenge 6

20.04.2024 18:00
TIPOS Aréna - Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava
Event detail